UEFA Şampiyonlar Ligi Ve Avrupa Ligi'nin Bütün Maçları Tivibu'da

UEFA Şampiyonlar Ligi Ve Avrupa Ligi'nin Bütün Maçları Tivibu'da

Dünya futbolunun en büyük yıldızlarından olan Türk Telekom grubu ile oynayacak. UEFA Şampiyonlar Ligi ve de UEFA Avrupa Ligi'nin bütün maçları, 2015 ile 2016 sezonundan başlayarak 2017 ile 2018 sezon sonuna kadar olan Türk Telekom Grubu yayınlarıyla futbolseverlerle buluşacak. Heyecanla beklenen maçlar, Türk Telekom Grubunun şirketlerinden bir tanesi olan TT Net’in dijital yayın platformu canlı maç izle ile 4 Ekran farkıyla, Tekrar İzle, Durdur İzle ve de Geri Al İzle  gibi gelişmiş özellikler ile Türkiye'nin bütün illerinde kesintisiz izlenebilecek. Türk Telekom Grubu, UEFA Şampiyonlar Ligi ve de UEFA Avrupa Ligi maçlarının yayın haklarını da aldı. Dünyanın hemen, hemen en büyük spor organizasyonlarının arasında kabul edilen UEFA Şampiyonlar Ligi ve de UEFA Avrupa Ligi futbol heyecanı üç sene süreyle Türk Telekom Grubu yayınlarıyla nefesleri kesecek gibi görünüyor. 

Futbol Keyfi Justin Tv de

Tivibu farklı cihazlardan da TV izleme ayrıcalığını sunan 4 Ekran özelliği ile futbolseverler maçları bilgisayarlardan, televizyondan, tablet ve de akıllı telefonlarından rahatlıkla izleyebilecekler. Tivibu’nun tekrar İzle, geri al izle, durdur izle gibi gelişmiş olan teknolojileri ile Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi keyfi dört ekranda doyasıya yaşanacak. Futbolseverlerin Tivibu tekrar İzle özelliği sayesinde maçlarını canlı yayından çok kısa süre sonra tekrar izleyebilecekleri bir keyiftir. Tivibu'nun durdur İzle özelliği sayesinde maç heyecanına kaldıkları yerden hemen devam edebilecekler. UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nin tüm maçları 2017 ile 2018 sezon sonuna kadar Türk Telekom Grubunun dijital yayın platformu olan Tivibu üzerinden ve justin tv ile seyircisiyle buluşacak.

Aynı Anda 6 Karşılaşmayı İzleme İmkânı

Ayrıyeten sporseverler 2013 senesinde yayına alınan ve Türkiye'de bir ilklerden olan Tivibu Spor sayesinde aynı anda 6 karşılaşmayı birden izleme imkânı da elde edebilecekler. Bütün maçlar canlı olarak, Tivibu Spor kanalı, Tivibu Spor 2 kanalı, Tivibu Spor 3 kanalı ve de Tivibu Spor 4 kanallarında canlı olarak yayınlanacak. Canlı yayın sırasında görmüş olduğunuz ya da tespit etmeye çalıştığınız bütün detayları, isterseniz sohbet bölümünden canlı üyeler ile anında paylaşabilirsiniz. Bu paylaşımlar bulunduğunuz ortamı iki kat daha heyecanlı hale getireceği hiç tartışmasız bir gerçektir buda tivibu spor izle imkanlarından bir tanesidir.Tivibu'nun geri Al İzle özelliği ile de sporseverler http://www.justintvizleyin.com izlediklerinde bile yayını geri alıp maçın önemli kısımlarında olaya yeniden dönebilecekler.

Bu haber toplam 4688 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT