Turunç Premium Hotel ile Marmaris’te eşsiz bir tatil sizi bekliyor

Turunç Premium Hotel ile Marmaris’te eşsiz bir tatil sizi bekliyor
Anadolu A' la Carte Restoran ve Amos A' la Carte Restoran adıyla iki farklı konsepti size sunan Turunç Premium Hotel, Türk ve dünya mutfağının en güzel lezzetlerini sizlere sunuyor.

Marmaris, mükemmel özelliklere sahip dünyanın en özel ve güzel tatil beldeleri arasında yer alıyor. Mükemmel denize, eşsiz sahillere, yeşil ile mavinin bir araya geldiği koylara sahip olan Muğla’nın bu güzel tatil ilçesi, her dönem popülerliğini korumayı bildi. Eşsiz güzelliklerin mavi ve yeşille bulunduğu alanda kurulmuş olan Marmaris, her dönem mükemmeliyeti sizlere sunuyor. Eşsiz güzellikleriyle kitle turizminin en iyi yaşandığı yerler arasında sayılan Marmaris, canlı sokakları, gec e hayatı, mavi yolculuklarıyla kendisini tercih edenler birden fazla alternatif imkanı sunuyor. Tüm bu imkanlardan yararlanıp mükemmel bir tatil geçirmenizi hedefleyen Marmaris, eşsiz bir mükemmelliği sonuna kadar sizlere veriyor.  Mükemmel olanakları sunan Marmaris’te konaklama ayrıcalığı yaşayabileceğiniz, bir çok otel mevcut. Bu otellerin en bilindiği ise Turunç Premium Hotel olarak karşınıza çıkıyor. Otel hakkında ki detaylara bakabilirsiniz.

Turunç Premium Hotel, Marmaris’in güneyinde yeşilin en güzel renkleriyle, mavi deniz, kumlu sahillere ve özel bir koya sahip eşsiz muazzamlıkta bir otel. Mükemmel özellikleriyle dikkat çeken Turunç Premium Hotel, bu güzelliklerin keyfini çıkarmanız için muhteşem olanakları sizlere sunuyor. Tesis şehir merkezine 1,5 km, Dalaman Havaalanı`na 90 km. mesafede. Denize 60 m. mesafede halk plajı bulunuyor. Tesis Marmaris ilçe merkezine 20 km, Dalaman havaalanına 120 km uzaklıktadır. 12 dönümlük muazzam bir alana konumlanmış olan otelin 209 odası bulunmaktadır ve 550 yatak kapasitelidir.

Anadolu  A' la Carte Restoran ve Amos  A' la Carte Restoran adıyla iki farklı konsepti size sunan Turunç Premium Hotel,  Türk ve dünya mutfağının en güzel lezzetlerini sizlere sunuyor. A' la Carte Restoranlar rezervasyonlu olarak minimum 7 gece konaklamalarda 1 defa ücretsiz kullanılabilmektedir. Ultra Her Şey Dahil sistemin en güzel uygulayıcıları arasında kendine özel bir yer bulan Turunç Premium Hotel, geçerli konsept saatlerinde: sabah, öğle ve akşam açık büfe yemekler, gün içerisinde snack, ikramlar, yerli ve bazı yabancı alkollü-alkolsüz içecekler ücretsizdir. Belirtilen hizmetler dışındaki tüm ekstra hizmetler ücretlidir.

Otelin sunmuş olduğu önemli ayrıcalıklar var. Bunlardan bir tanesi Balayı çiftlerine yönelik gerçekleşiyor. Turunç Premium Hotel ile balayı ayrıcalığını yaşayabilirsiniz. Size sunulan klasik hizmetler arasında Odaya meyve sepeti ve şarap ikramı, Özel buklet malzemeleri, Terlikler ve
A' la carte restoranlardan birini bir defaya mahsus ücretsiz kullanımı verilen hizmetlerin başında kendine yer buluyor.

Marmaris’in muazzam güzelliğini sonuna kadar yaşamanıza olanak tanıyan bir takım ayrıcalıkların bulunduğu Turunç Premium Hotel, Şezlong, Minder, Açık Havuz, Kapalı Havuz, Şemsiye, Aktiviteler, Aerobic, Animasyon, Bilardo, Buhar Banyosu, Canlı Müzik, Dart, Fitness, Langırt, Masa Tenisi, Masaj, Sauna, Tavla, Tv Salonu, Tüm Su Sporları, Wireless İnternet, Hemşire, Play Station, Boccia, Türk Hamamı, Çocuklar İçin Çocuk Havuzu, Çocuk Kulubü, Özel Çocuk Bakımı, Çocuk Oyun Alanı gibi imkanları ücretli veya ücretsiz olarak sizlere sunmaktadır.

Marmaris, yukarıda da bahsedildiği gibi mükemmel olanakların sunulduğu eşsiz bir şehirdir. Her dönem bu olanaklar sayesinde popülerliği korumayı başaran Marmaris, eşsiz doğanın mas mavi denizle buluşma noktasında olduğundan harika tatil olanaklarını sizlere sunar. Marmaris tatili boyunca konaklama yapacağınız Turunç Premium Hotel, bu güzelliğe sunmuş olduğu olanaklar ile katkı sağlar ve tatilin kusursuz geçmesine yardımcı olur. Hizmet anlayışını en üst seviyede tutan bu otelde mükemmel bir tatil sizleri bekliyor. Size kalansa deniz, kumsal ve güneşin keyfini çıkarmak, Marmaris’in eşsiz güzelliği altında harika bir tatil yapmak olacaktır. Turunç Premium Hotel hakkında detaylı bilgileri Gezinomi aracılığıyla bulabilirsiniz. Bu sayede hem mükemmel olanaklardan yararlanır hem eşsiz bir tatil imkanına kavuşursunuz. Erken rezervasyon yapabileceğiniz bu otel için uygun ödeme fırsatlarından da yararlanma şansına sahipsiniz. 

Bu haber toplam 4355 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT