Türkiye'nin lider firması Çolakoğlu Nakliyat

Türkiye'nin lider firması Çolakoğlu Nakliyat

1956 yılından bu yana evden eve nakliyat sektöründe önemli işlere imza atan Çolakoğlu nakliyat, her türlü ev, ofis, fabrika ve depo gibi yerlerin taşınma sürecinde tüm müşterilerine destek vermiştir. Merkezi Maltepe bölgesinde olan Çolakoğlu nakliyat firması ismini birkaç şahıs tarafından kullanılsa da müşterilerinin doğru adresi bulmalarında herhangi bir sıkıntı yaşamamaktayız.

Profesyonel ekibimiz ile tüm eşyaların paketlemesi, taşınması ve depolanması işlemleri gerçekleştirilmektedir. Çolakoğlu nakliyat bünyesinde barındırmış olduğumuz araç filosu ile siz değerli müşterilerimize dilediğiniz kadar araç organizasyonu gerçekleştirmekteyiz. Firmamız her alanda olduğu gibi özellikle son zamanlarda kentsel dönüşüm ile eşya depolama alanında da boy göstermektedir. Çolakoğlu nakliyat, ev eşyası depolaması konusunda uzman kadrosu ile tüm eşyalarınızı A’DAN Z’YE paketlemesi ve depolaması işlemini gerçekleştirmektedir.

ÇOLAKOĞLU NAKLİYAT FARKINI YAŞAYIN!

Firmamız başarılı iş anlayışı ve müşteri memnuniyetini temel alması bakımından birçok şirkete göre her zaman ön planda olmuştur. Ekibimiz ve geniş araç filomuz ile başarıdan başarıya koşan ve geleceğe önemli derecede katkı sağlayan Çolakoğlu nakliyat, özellikle Florya bölgesinde bu hizmetini hızlı bir şekilde yaymıştır. Florya evden eve nakliyat yazıldığında her zaman Çolakoğlu nakliyat firması ön plana çıkmıştır. Florya bölgesinde firmamızın özel müşterileri mevcuttur. Özellikle Florya bölgesine bir şube açma planı bulunan Çolakoğlu nakliyat, bu konuda önemli çalışmalar gerçekleştirmektedir. Yakında firmamız bu konularda sizleri bilgilendirecektir.

Firmamızın haberlerini detaylı bir şekilde her gün takip etmek için kurumsal web adresimiz olan http://www.colakoglunakliyat.com adresini takip edebilirsiniz.

Bu haber toplam 3072 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT