Türkiye’nin 10 başarılı gencinden biri Sarıyerli

Türkiye’nin 10 başarılı gencinden biri Sarıyerli
Sarıyerli Eğitmen ve Hikâye Anlatıcısı Eda Bayraktar, “İnsanlığa ve Gönüllü Kuruluşlara Hizmet” kategorisinde 2015 TOYP birincisi seçildi.

Dünyanın önde gelen sivil toplum örgütlerinden biri olan JCI – Junior Chamber International (Uluslararası Genç Liderler ve Girişimciler Derneği) Türkiye Şubesi tarafından verilen 2015 TOYP ödülleri geçtiğimiz günlerde sahiplerini buldu. “Türkiye’nin 10 Başarılı Genci” arasında Sarıyerli Eda Bayraktar da yer aldı.

Eğitmen ve Hikâye Anlatıcısı Eda Bayraktar, “İnsanlığa ve Gönüllü Kuruluşlara Hizmet” kategorisinde 2015 TOYP birincisi seçildi. Eda Bayraktar bu ödüle sivil toplum ve sosyal girişimcilik alanında yaptığı çalışmalar ve kurucusu olduğu “Geleceğini Ayarlama Enstitüsü” platformu sebebiyle layık görüldü.

TOYP Ödülleri nedir? 
Türkiye’nin alanında en eski sosyal sorumluluk ve toplumsal farkındalık projelerinden biri olan TOYP, Türkiye’de daha iyi yarınların peşinde koşan başarılı gençlerin toplumsal gelişime katkısı bulunan çalışmalarını görünür kılarak, tüm Türkiye’de farkındalık yaratmayı hedeflemektedir. TOYP programı, aynı zamanda gelecek nesillerin daha duyarlı ve aktif vatandaş olmalarını teşvik ederek onlara ilham verme amacındadır.

Kaynak:SARIYER MANŞET

Bu haber toplam 3399 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum