Turhan Özyazanlar’a saldırının nedeni ortaya çıktı

Turhan Özyazanlar’a saldırının nedeni ortaya çıktı
Sarıyer teknik direktörü Turhan Özyazanlar’a yapılan saldırının nedeni belli oldu.
Turhan Özyazanlar’a yapılan saldırının nedeninin Sarıyer'in kaleci antrenörü Erdal Ergörmüş'ün Facebook'ta 'IŞİD karşıtı' mesajlar paylaşması olduğu ileri sürüldü.
 
Alınan bilgilere göre; Kaleci antrenörü Erdal Ergörmüş'ün sosyal medya hesabından IŞİD'e tepki göstermek için paylaştığı mesajlara “PYD yanlısı” olduğu iddiasıyla tepki gösteren bazı kişiler tesislere gitti. Hürriyet gazetesinden İsmail Er’in haberine göre, kızgın taraftarlarla konuşmak için dışarı çıkan teknik direktör Turhan Özyazanlar yumruklandı, hastanelik oldu.
 
Sarıyer'in Diyarbakır doğumlu kaleci antrenörü Erdal Elgörmüş, Kobani kentinde yaşanan IŞİD saldırılarına karşı Facebook üzerinden paylaşımlarda bulundu. Elgörmüş’ün mesajlarında IŞİD’le savaşan PYD’ye ilişkin olanlar da vardı. Bazı taraftarlar da bu paylaşımların “ PKK yanlısı” olduğunu iddia ederek tepki gösterdi.
 
Bir grup taraftar dün antrenman öncesi tesislere giderek tepkisini sürdürdü. Lacivert beyazlı takımın teknik direktörü Turhan Özyazanlar da taraftarların yanına giderek onları yatıştırmak istedi. Bir süre bu grupla konuşan Özyazanlar daha sonra bu taraftarların saldırısına uğradı. Tekme ve yumruklarla birçok yerinden yaralanan Özyazanlar, kulüp görevlileri tarafından hastaneye kaldırıldı. Turhan Özyazanlar'ın durumunun iyi olduğu bildirildi. 
 

‘İNSANLAR BİRBİRİNE SAYGI DUYMALI’ 

Hastane çıkışında bir açıklama yapan Turhan Özyazanlar, “Haksız bir saldırıya uğradım. Böyle bir olayla gündeme gelmekten dolayı utanç duyuyorum. Ben bir siyaset değil, spor adamıyım. Kim hangi siyasi görüşten olursa olsun insanlar birbirine saygı duymalıdır” dedi. 

Bu haber toplam 5450 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT