TÜGVA’dan Kutlu Doğum programı

TÜGVA’dan Kutlu Doğum programı
Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Sarıyer İlçe Temsilciliği, Hz. Muhammed (sav)’in dünyaya gelişinin yıl dönümü nedeniyle Kutlu Doğum Haftası etkinliği düzenledi.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Sarıyer İlçe Temsilciliği, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Sarıyer Halk Eğitim Merkezi’nde program düzenledi. Programın sunuculuğunu Caner Murat Ballı yaparken; etkinliğe Kâğıthane Belediye Başkan Yardımcısı Şaban Demirel, TUGVA İl Başkan Yardımcısı Mustafa Yiğit, Sarıyer temsilcisi İlyas Tanrıverdi, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda TÜGVA’lı genç katıldı.

tugva-ic2.jpg

TANRIVERDİ'DEN BİRLİK VE BERABERLİK ÇAĞRISI

Öğrencilerin Kuran Tilaveti ile başlayan programda kısa bir konuşma yapan TÜGVA Sarıyer Temsilcisi İlyas Tanrıverdi, günün anlam ve önemine değindi. Konuşmasına; “Âlemlere rahmet olarak gönderilen Peygamberimiz Hazreti Muhammed (sav)’in doğum günü dolayısıyla idrak ettiğimiz Kutlu Doğum Haftası etkinliğimize hoş geldiniz” diyerek başlayan Tanrıverdi, günümüzde İslam Coğrafyasında yaşananları anlatarak yaşanan zülüm ve gözyaşına karşı birlik ve beraberlik içerisinde hareket edilmesi gerektiğini söyledi. Tanrıverdi’den sonra İl Başkan Yardımcısı Mustafa İyi ve Kâğıthane Belediye Başkan Yardımcısı Şaban Demirel de katılımcılara selamlama konuşması yaptılar.

tugva-ic1.jpg

Konuşmaların ardından salonu dolduran gençlere Hz. Muhammed (sav)’in hayatını anlatan sunum yapıldı. İlahilerin okunduğu gecede katılımcılara gül dağıtıldı.

Kaynak:SARIYER MANŞET

Bu haber toplam 7627 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT