TRİBÜN ARKADAŞLARI BABA NACİ’Yİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI

TRİBÜN ARKADAŞLARI BABA NACİ’Yİ SON YOLCULUĞUNA UĞURLADI
Cumartesi günü vefat eden Sarıyer Manşet Gazetesi'nin yazarı ve Sarıyer sevgisiyle bilinen Baba Naci, tribün arkadaşlarının katıldığı törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Sarıyer Vehbi Koç Lisesi'nin önünde denize düşerek boğulan “Baba Naci” lakaplı Ali Naci Çiçekçioğlu vefalı tribün arkadaşları ve o dönemin futbolcularının da katıldığı cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. Pazar günü öğlen vaktinde Sarıyer Merkez Camii’nde düzenlenen cenaze törenine eski futbolcularından Hüseyin Gülümser, Küçük Hakan, CHP Meclis Üyesi Mustafa Bakır, Sarıyer Spor Kulübü eski Başkanı İbrahim Balcı, Sarıyer Muhtarı Sinan Yüksel ve çok sayıda Sarıyerli katıldı. Şehri dışında olduğu için törene katılamayan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç de çelenk gönderdi.  Baba Naci’nin tabutunun üzerine Sarıyer Spor Kulübü’nün forması ve arması örtüldü.  Baba Naci’nin cenazesi kılınan cenaze namazının ardından arkadaşlarının omuzlarında Sarıyer Mezarlığı’na getirilerek toprağa verildi.

Sarıyer Manşet Gazetesi’nde eski anılarını yazıyordu

Özellikle Sarıyer Spor Kulübü'nün Birinci Lig'de fırtına gibi estiği yıllarda tribünün renkli isimlerinden ve tam bir Sarıyer sevdalısı olan Baba Naci o dönemin tüm maçlarını büyük bir heyecanla anlatıyordu.  Sarıyer'in eski maçlarına ait anılarını Sarıyer Manşet Gazetesi'nde yazıyor ve eski futbolcuları büyük bir keyifle Sarıyerlilere anlatıyordu. Baba Naci son yazısında ise Sarıyer'in efsane futbolcusu Çelebiç'i köşesine taşımıştı.

Sarıyer taraftarı da Cumartesi günü Sarıyer’in aldığı Etimesgut Belediyespor galibiyetini Baba Naci’ye armağan etti. 

Bu haber toplam 5665 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum