Transfer Haberleri

Transfer Haberleri

Yeni sezona hazırlanan ekipler transfer çalışmalarına hız vermiş durumdalar. Hem el yakmayan hem de takımlarında iş görebilecek oyuncu arayışında olan kulüplerin transfer haberleri gün geçtikçe fazlalaşıyor her gün yeni bir oyuncu ile gündeme gelen kulüplerin transfer haberlerini inceleyelim.

Fenerbahçe Transfer Haberleri

Yeni sezon için büyük planları olan Fenerbahçe’de önce 20 yıldır el değiştirmeyen başkanlık koltuğu yeni sahibini buldu. Kulübün başında 20 yıl duran Aziz Yıldırım’ın seçimlerde rakibi Ali Koç’a kaybetti. Fenerbahçe Kulübünün yeni Başkanı Ali Koç büyük planlarla geldi. Fenerbahçe başkanlık koltuğuna oturduğu gibi Fenerbahçe sportif direktörlüğüne Comolli’yi getiren Ali Koç onun önderliğinde futbolcular ile görüşmeye başladı. Elinde ki transfer listesinin her bir satırında yıldız futbolcu ya da yıldız adayı futbolcuların isimleri yazan Fenerbahçe Katalan devi Barcelona’dan 6 futbolcuya gözünü dikmiş durumda. Bunun dışında da Tottenham’ın 23 yaşında ki kanat oyuncusuyla ilgilenen Fenerbahçe Fransız N’Koudou için 7 milyon Euro’yu gözden çıkarmış durumda.

Beşiktaş Transfer Haberleri

Beşiktaş cephesi ise hazırladığı transfer listesinde daha makul fiyatlı oyunculara yöneliyor. UEFA ile FFP anlaşması sona eren Beşiktaş yine de kemerleri hemen gevşetmiyor. Mali açıdan diğer kulüplere nazaran daha az sıkıntısı bulunan Beşiktaş transferde parayı havaya saçmak istemiyor. Bu yüzden bonservisi elinde ya da kiralık olarak alabileceği oyunculara yönelen Beşiktaş’ın transfer haberleri içinde adının en çok anıldığı futbolcu Everton forması giyen Klassen oldu. Oyuncu için kulübü Everton’a kiralık anlaşması öneren Beşiktaş oyuncuya 4 Euro kulübüne 4 Euro olmak üzere toplamda 8 milyon Euro para ödeyecek.

Galatasaray Transfer Haberleri

Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Galatasaray elde ettiği şampiyonluk geliriyle biraz rahatlamıştı. Sezon sonunda borçlarından dolayı acaba UEFA kupalarına katılımı engellenecek mi diye düşünülen Galatasaray UEFA kupalarından men edilmedi. Ama UEFA ile çok ağır yaptırımları olan bir anlaşmaya imza attı. Bu anlaşmaya göre hareket eden Galatasaray’da transfer haberleri genellikle bonservissiz ve kiralık oyuncular üzerinden geliyor. Gomis’in Çin’e gitme ihtimaline karşı Leicester’li oyuncuyu Ahmed Musa’yı kiralık olarak renklerine bağlamaya uğraşıyor.

Bu haber toplam 1827 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT