TFF’nin Serkan Torun kararına Sarıyerlilerden tepki yağıyor

TFF’nin Serkan Torun kararına Sarıyerlilerden tepki yağıyor
Tahkim Kurulu'nun Sarıyer Spor Kulübü’nün başarılı Genel Kaptanı Serkan Torun’a verdiği haksız ceza Sarıyer’de şok etkisi yarattı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Tahkim Kurulu tarafından Hacettepe karşılaşmasında kırmızı kart gören Serkan Torun’a 8 ay hak mahrumiyeti ve 56 bin TL para cezası verildi. Serkan Torun’a verilen ceza başka kulüplerdeki futbolcuların yaptığı hareketlere karşı verilen ceza ile karşılaştırıldığında TFF’nin çifte standart uygulamasını da gözler önüne serdi. Sarıyer kamuoyu ve lacivert- beyaz renklere gönül veren taraftarlar başarılı genel kaptana verilen cezayı haksız bularak, TFF’ye tepki gösterdi. 

BUNUN ADI ÇİFTE STANDART!

Sarıyer taraftarı TFF'nin kararına tepki gösteren bir açıklama yaptı. TFF’nin haksız kararına tepki gösteren Sarıyer taraftarı açıklamasında şu ifadeleri kullandı: Hacettepe karşılaşmasından sonra Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na sevk edilen Genel Kaptanımız Serkan Torun’a verilen 8 ay hak mahrumiyeti ile 56 bin TL para cezasının hiçbir şekilde mantıklı açıklaması yok!

Raporda hiç bir darp olayı yazılmamıştır. Sadece küfür ettiği yazılı. Küfürden dolayı herhalde bu ceza ile Türkiye tarihinde bir ilke imza attılar. Şimdi buradan TFF’ye soruyoruz. Ya arkadaş adamlar birbirine vuruyor, Engin Baytar hakemi dövüyor 14 maç alıyor, Arda Turan bütün Türkiye’nin gözleri önünde hakemi gırtlaklıyor ve hakeme küfür ediyor 9 maç ceza alıyor. GS - FB derbisinde çıkan kavgadaki cezalar ortada. Genel Kaptanımız Serkan Torun’a verilen ceza nasıl bir cezadır? 

Son sözümüz de ALİ DÜŞMEZ’e!

Sayın Düşmez, bir zamanlar sen de görev yaptın Sarıyerimizde. Bu verilen cezalar karşısında vicdanın rahat ise sana daha diyecek hiçbir sözümüz yok.

Herkes şunu bilsin ki kimse bizi yıldıramayacak ve sezon sonu ŞAMPİYON BİZ OLACAĞIZ!

Kaynak:SARIYER MANŞET

Bu haber toplam 5235 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT