Tesettürle Gelen Güzellik

Tesettürle Gelen Güzellik

Tesettürle Gelen Güzellik Birçok bayanın kilo problemi olmasa da hep daha zayıf görünmek ister. Bu amaçla da yediklerine sürekli kısıtlama getirir. Muhafazakâr kesim tarafından da dikkat edilen konu kilolarının belli olmamasıdır.

Tesettür giyim birçok bayanın imdadına yetişmektedir. Gerek tesettürlü olsun gerekse de tesettürsüz olsun özellikle kilolarını takıntı haline getiren bayanlar için imdada yetişmektedir. Birbirinden güzel boydan bol kesim elbiseler, pantolon üzerine bol tunik modelleriyle hem şıklığınızdan ödün vermek zorunda olmayacaksınız hem de güzelliğinize güzellik katabilirsiniz. Tesettürlü olmayan bir çok bayanda https://www.mehruyan.com/tesettur-giyim firmalarının birbirinden güzel tasarımlarından kullanmaktadır. Pantolonlar, tunikler, bluzler, kazaklar, bu yılın modası olan uzun yelek modellerinden tercih etmektedirler.

Elbise modelleri arasında hem vücudu saran modelleriyle hem de bol kesim modelleriyle her tercihe uygundur. Kilolarını sorun edenler bol kesim büyük bedenleri tercih ederlerken kimi bayanlarda biraz vücudu saran elbise giyip üzerine elbise boyunda uzun yelek giyerek hem şıklığını koruyor, hem kilolarını gizliyor hem de vücut ölçülerini belli etmeyerek inancının gereğini yerine getiriyor. Osmanlı tasarımı modeller ise göz doldurmaya devam etmektedir. Bu tasarım elbiseler son derece otantik bir hava yaratmaktadır. Siyah üzerine yaldızlı işlemeler, kadife elbise modeli üzerine şifon detaylar, kumaş üzerine lale motifli dantel işlemelerle farklılık yaratmanız mümkündür.

Modelleri tesettür olan bu giyim tarzına internetten kolayca ulaşabiliriz. İnternetten tesettür giyim firmaları diye sorguladığımızda önümüze birçok seçenek çıkmaktadır. Aynı zamanda her tesettür giyim firmasının indirimler, kampanyalar, kargo bedava günleri vardır. İndirimleri takip etmekte her zaman fayda vardır. Kaliteyi ucuza almak her bütçeyi güldürür. Önemli olan sitelere girerek üye olmak ve mail adresini belirtmektedir. Site indirime girdiği zaman ya cep telefonuna, ya da e-mail adresine mesaj göndererek bilgilenmenizi sağlıyor. Bu şekilde de haberdar olabilirsiniz.

nurbanu-kural-hit-mint-abiye-01-467x700.jpgTesettür abiye modelleri her yıl bir parça kendini yenilemektedir. Varaklı modeller bayanlar tarafından son derece büyük ilgi görmektedir. Yaz aylarında en çok tercih edilen renkler arasında özellikle bronz tenli bayanlar için beyaz, pudra pembe, narçiçeği rengi şifon elbiseler, aynı zamanda üzerinize bir bahar havası yansıtan çiçekli elbiselerle de son derece şık bir abiye kıyafeti taşıyabilirsiniz. Abiye modele uygulanan yaldızlı kendinden kemerli görünüm verilen elbiseler sayesinde şıklığınıza şıklık katabilirsiniz. Tabi ki tesettürlü bayanın en önemli unsuru abiyesiyle uyumlu olması gereken başörtüsüdür. Son yıllarda bayanlara kolaylık sağlayan hazır başörtüleri sayesinde hem şık bir görünüm yakalamanızı saylıyor hem de hiç bozulmadan kalabiliyor. Önemli bir gün ve gecede sık sık lavaboya gidip başörtünüzü kontrol etmek zorunda kalmamanın rahatlığını yaşıyorsunuz. Aynı şekilde abiye kıyafetinizi çanta ve ayakkabınız ile kombin yaparak, şıklığınıza şıklık katabilmeniz mümkündür. İnternetten araştırma yaparak, modellerini beğendiğiniz firmalara online olarak ulaşıp bu şıklık yarışında sizde yerinizi alabilirsiniz. Her yaştan bayana hitap eden bu tasarımlar, mehruyan.com tarafından genç kızlarımız için beğenilerek kullanılmaktadır. Annelerimiz hatta ananelerimiz de şıklıklarından ödün vermemek adına tercih etmektedirler. Kaliteyi, indirim günlerini takip ederek çok daha uygun fiyatlara alarak taksit imkânı da sağlayabilirsiniz.

Bu haber toplam 8028 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
Kadın