Tenceresini kapan gitti

Tenceresini kapan gitti
Balahatun İlkokulu’nda Ramazan ayı dolayısıyla mahalle halkının da katılımıyla iftar programı düzenlendi.
İstanbul’un en güzel manzarasına sahip ilkokulu olarak da bilinen Havantepe'deki Balahatun İlkokulu’nda Ramazan ayı dolayısıyla mahalle halkının da katılımıyla “Tencereni Kap ta Gel” projesi adı altında iftar programı düzenlendi. Mahalle sakinleri Balahatun İlkokul Müdürlüğü, Havantepeliler Derneği ve Havantepe Camii Yönetimi iş birliği ile organize edilen proje kapsamında iftarda buluştu. Birlik ve beraberlik ruhunun ön planda olduğu iftar güzel görüntülere sahne oldu.
 
balaic1.jpg
 
Okul Müdürü Temel Kurt tarafından yapılan açıklamada; “Balahatun İlkokulu’nun velilerin, mahallelinin ve çevrenin hizmetine açılması, öğrenciler ve yetişkinler için birer 'Hayat Boyu Öğrenme Merkezi' eğlenme ve dinlenme aktivitelerine imkan veren 'yaşayan güvenli alanlar' haline dönüştürülmesi kapsamında değerlerimizin yaşatılması ile okul çalışanları, veli ve öğrencileri ile toplumumuzun birlik beraberliğine katkı sağlamasına yönelik olarak Balahatun İlkokul Müdürlüğü, Havantepeliler Derneği ve Havantepe Camii Yönetimi iş birliği ile “Tencereni Kap ta Gel” isimli Proje kapsamında İftar Yemeği tertip ettik” denildi. 
 
Proje ile ilgili iftara, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Kenan Keskin,  Sarıyer İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerinden İlhan Tekke ve Melek Yaşar, Mustafa Uslu, Emine Koyuncu, Hacer Başak Şeker, Ayhan Sayar, İlyas Tufan, Sarıyer Belediyesi Yetkilileri, Sarıyer İlçe Müftülüğü Temsilcisi ve veliler katıldı. Kurt, katılan herkese teşekkür etti.

Bu haber toplam 10613 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT