Tek hedef şampiyonluk

Tek hedef şampiyonluk
Sarıyer Belediye Spor Bayan Voleybol Takımı ve teknik heyeti, yeni sezon öncesi Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'i ziyaret etti.

Bu yıl 3. Lig’te mücadele edecek olan Sarıyer Belediye Spor Bayan Voleybol Takımı ve teknik heyeti, yeni sezon öncesi Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'i ziyaret etti. Başkan Genç, bayan voleybolculara başarılar dilerken, iyi bir kadro kurduklarını söyleyen Sarıyer Belediye Spor Kulübü Başkanı Ali Ergenç ise “Bu takım açık ara şampiyon olur” dedi.

Geçen sene önemli bir başarı gösteren takımda birkaç oyuncu dışında neredeyse tamamı değişti. Yeni sezon için takıma Fenerbahçe, Beşiktaş ve Enka gibi önemli kulüplerde oynamış oyuncular alındı. Belediye Başkanlığı binasındaki konferans salonunda Başkan Genç’le tanışan antrenör Tolga Saral, yardımcısı Didar Kayahan ile oyuncular Neslihan, Berat, Melike, Özge, Nevin Nagihan, Talay, Demet, Burcu sportif geçmişleri ile ilgili bilgi verdiler. 3. Ligin profesyonel bir grup olması nedeniyle oyuncuların büyük bölümünün yeni transfer olduğunu söyleyen Ali Ergenç ise hedeflerinin bu yılda şampiyonluk olduğunu ifade etti.

Belediye Başkanlığı Binası'nda gerçekleştirilen ziyarette konuşma yapan Şükrü Genç, takıma yeni katılan sporcu ve teknik ekibe yeni sezon öncesi başarı dileklerini sunarak, her sene olduğu gibi bu sene de başarıyı hedeflediklerini söyledi. Sarıyer’de büyük bir gençlik potansiyeli bulunduğunu söyleyen Genç, “Hepimizin hedefi Sarıyer’deki bu gençliği spora teşvik edip, onları arkadaş ve aileleriyle birlikte sporla ilgilenir bir konuma getirmektir. Spor barıştır. Bu barış ortamını maalesef ki futbolla oluşturamıyoruz. Ama özellikle bayan voleybol takımının bu anlamda örnek olduğunu gördüm ve bundan sonra da aynı şekilde devam etmesini istiyorum. Benim sizden beklentim budur. Siz salonda çalışın biz de tribünlerde seyredip, yanınızda olalım, sizi destekleyelim, koyduğumuz hedefe ulaşalım” dedi.

Sarıyer Belediye Spor Bayan Voleybol Takımı Antrenörü Recep Ergül ise, "Bilinçli adımlarla, gönlümüzden geçtiği gibi bir yıl geçirmeyi diliyoruz. Tek hedef var, o da şampiyonluk" dedi.

Bu haber toplam 2033 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT