Tehlikeli yürüyüş!

Tehlikeli yürüyüş!
Sarıyer’in girişine park edilen araçlar, yürüyüş yapmak isteyen vatandaşları zor durumda bırakıyor.
Sarıyer Merkez Mahallesi girişinde bulunan Mesarburnu Caddesi üzerinde araçların karşılıklı park etmesi vatandaşları çileden çıkarttı. Yaz aylarına girdiğimiz bu günlerde Sarıyer sahilinde yürüyüş yapmak isteyen vatandaşlar, özellikle Astsubay Orduevi’nin olduğu noktada büyük tehlike yaşıyor.
 
tehlikeic1.jpg
Sarıyer Manşet aracılığı ile yetkililere seslenen Sarıyerliler, “Orduevi ile benzin istasyonunun karşılıklı olmasından dolayı burada ciddi bir sorun yaşanıyor. Orduevi’ne gelenler araçlarını yayaların geçeceği yere park ediyorlar. Durum böyle olunca bizler araç yolunu kullanmak zorunda kalıyoruz. Bazı sürücülerin süratli araç kullanması da durumu daha tehlikeli hale getiriyor. Sarıyer Kaymakamı, Belediye Başkanı ve Emniyet Müdürüne sesleniyoruz. Burada bir kaza olmadan birileri ölmeden bir olaya el atsınlar. Yolumuzu kapatmasınlar” diye konuştular. 
 
Sarıyer Manşet Gazetesi olarak Sarıyer'in ve Sarıyerlinin sesi olmayı ilke edinmiş yayın anlayışımız gereği yetkilileri uyarıyor ve herhangi üzücü bir olay yaşanmadan bu konuya hassasiyet göstermelerini umuyoruz. 

Bu haber toplam 8680 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
4 Yorum