Tartışmalı yenilgi Sarıyer’de işleri karıştırdı

Tartışmalı yenilgi Sarıyer’de işleri karıştırdı
2-0 öndeyken, 8 dakikada 3 gol yiyerek kendi evinde Ergene Velimeşe'ye yenilen Sarıyer Spor Kulübü’nde üst üste istifalar geldi.

Maç sonrası Teknik direktör Ahmet Yıldırım'la yollar ayrılırken, maçın sonunda Genel Kaptan Serkan Torun ise yönetime rest çekip istifa etti.

2. Lig Beyaz Grup'ta play-off mücadelesi veren Sarıyer, ligin 24. Haftasında kendi sahasında ligde kalma mücadelesi veren Ergene Velimeşe ile karşılaştı. İlk yarıyı 2-0 önde tamamlayan Sarıyer ikinci yarıda yediği 3 golle sahadan 3-2 mağlup ayrıldı.

Sarıyer taraftarı büyük bir hayal kırıklığına uğrarken yönetime tepki gösterdi. Yönetime karşı tepki koyan diğer bir isim ise Sarıyer’in sevilen genel kaptanı Serkan Torun oldu. Torun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile istifasını açıkladı. Taraftardan Torun’a destek gelirken, Başkan Saffet Akkoyun ve yönetimi ise istifaya davet edildi.

Tepkilerin ardından yönetim faturayı teknik direktör Ahmet Yıldırım'a keserek yollarını ayırdı. Yenilginin ardından sosyal medyada tartışılan bir diğer konu ise iddia oranları oldu.

Bu haber toplam 15625 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT