Tarabya'dan muhteşem gece

Tarabya'dan muhteşem gece
Tarabya Spor Kulübü’nün Sait Halim Paşa Yalısı’nda organize ettiği birlik ve beraberlik gecesi, Sarıyer’deki spor, siyaset ve sanat camiasını bir araya getirdi.

Tarabya Spor Kulübü, Sait Halim Paşa Yalısı’nda birlik ve beraberlik gecesi düzenledi. Çok sayıda kişinin katıldığı gecede renkli anlar yaşandı. Yıllarca sahne aldığı için Tarabya ile özdeşleşen ünlü sanatçı Cengiz Kurtoğlu’nun sahne aldığı geceye katılanlar eğlenceli vakit geçirdi.



Biberoğlu: “Başkanlık’tan çok gençlere abilik yapıyorum”
Gecenin açılış konuşmasını yapan Tarabya Spor Kulübü Başkanı Başar Biberoğlu, “Geleceği temsil eden gençlerimiz için sosyal yaşama adıma attıkları uğrak yeri olan spor alanında, onlara başkanlık değil, ağabeylik, hayata ilişkin rehberlik yapacağımdan kimsenin şüphe duymamasını rica ediyorum. Belli konuma gelmiş bizlerin bu noktada üstlendikleri sorumluluğu sosyal yaşantının gelişmesinde küçük bir katkı olarak kabul ediyor, gençlerimizin sağlıklı bir şekilde yollarına devam edebilmeleri için siz değerli Sarıyerli gönüllülerin maddi ve manevi katkılarına inanılmaz ihtiyaç duyuyoruz. Bu konuda gerek şuana kadar bizden desteklerini esirgemeyen, gerekse bundan sonra desteklerini bizden esirgemeyeceğini vurgulayan konuklarımıza çok teşekkür ediyorum. Sarıyer’imizi birlikte daha çağdaş, yaşanabilir bir marka haline getirecek her türlü faaliyete destek vermeyi kabul ve taahhüt ettiğimiz de özellikle vurgulamak istiyorum” dedi.



Genç: “Amatör spora desteğimizi sağlamak zorundayız”
Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ise amatör spor kulüplerinin gençlerin spor yapmaya çalıştığı kurumlar olduğunu vurgulayarak, “Spor konusunda çok iddialı olduğumuzu her yerde söyleriz. O zaman o işe bizler amatör spor kulüplerinden başlamak zorundayız. Sadece futbolun oynandığı bir yapılanma değil, ailelerin de kitle sporlarıyla katılabildiği, çocuğunu elinden tutupda maça götürebildiği bir yer olarak düşünülmesi lazım. Her şey dönüyor, dolaşıyor maddi duruma geliyor. Bizlerin hiçbir şekilde bütçesinde olmayan, bütçeden çeşitli şekillerde aktarmaya çalıştığımız desteklerimizin çok daha ileri boyutlarda olması gerektiğinin bilincinde ve farkındayım. Dayanışma geleneğimizi ileri boyutlara taşımak ve amatör spor kulüplerine desteğimizi her zaman sağlamak durumundayız. Maddi olanakların ne kadar elverişli olması demek, sokaklardan çocuklarımızın toparlanması, yön verilmesi anlamına gelir” dedi.



Düşmez: “Tüm kulüplerimizin yanındayız”
İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (İASKF) Genel Başkanı Ali Düşmez de Tarabya Kulübü denince eski bir sporcu olarak eski anılara gittiğini belirtti. Düşmez, “Tarabya, Sarıyer ilçesinin en eski kulüplerinden bir tanesi. Bu kadar eski bir kulübün bugünkü olduğu noktada çok sıkıntıları olduğunu çok iyi biliyorum. Ben Başar kardeşimi çok gayretli görüyorum. Bu işi toparlayıp Tarabya Kulübü’nü eski görkemli günlerine döndürebileceğini düşünüyorum. Biz de İASKF olarak her zaman tüm kulüplerin yanında olacağız. Spor ne siyaseti, ne dini, ne dili, ne ırkı karşısına almayan, herkese ortak yarışma gücü veren çok özel bir olgu. Bir işçi çocuğu, bir yalıda oturan çocukla aynı anda eşit ortamda spor yapabiliyor. Bu sporun en güzel tarafı. Diğer bir özelliği de gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtarıyor olmasıdır." dedi.



Çok sayıda kişinin katıldığı geceye: Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Kemal Atar, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Namık Şişman, İASKF Genel Başkanı Ali Düşmez, İstinye Devlet Hastanesi Başhekimi Cengiz Tamer ve eşi Hülya Tamer, Sarıyer Spor Kulübü eski Başkanı İbrahim Bozan katıldı. Gecede ünlü sanatçı Cengiz Kurtoğlu sahne aldı.

Bu haber toplam 8118 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT