Sultanlardan galibiyet serisine devam

Sultanlardan galibiyet serisine devam
Boğazın Sultanları ligde aldığı üst üste 6. galibiyetin ardından İdmanocağı’nı da 3-0 ile geçerek galibiyet serisini 7’ye çıkardı.
Bahçeköy Orman Fakültesi Kapalı Spor Salonu’nda oynanan maçta İdmanocağı’nı 25-23, 25-21 ve 25-19’luk setlerle geçen Boğazın Sultanları adeta rakiplerinin korkulu rüyası haline geldi. Bir sonraki maçta Bursa Büyükşehir Belediye ile karşılaşacak olan Sarıyer Belediyesi Kadın Voleybol Takımı galibiyet serisini 8’de 8 yapmaya şimdiden şartlanmış gözüküyor. 
 
Ligde aldığı başarılı sonuçlarla taraftarlarının gönlünde taht kuran Sarıyer Belediyesi Kadın Voleybol Takımı, İdmanocağı ile yaptığı maçı yine seyircinin tıklım tıklım doldurduğu tribünler önünde oynadı. Türkiye Voleybol Federasyonu eski başkanı Erol Ünal Karabıyık'ın da seyrettiği ve 7’den 70’e her yaştan taraftarının akın ettiği maçta yüksek bir performans sergileyen Boğazın Sultanları, maç sonunda Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Sarıyer Belediyesi Meclis Başkan Vekili Hüseyin Coşkun, Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı ve Sarıyer Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Semra Kartal, antrenörler ve minik taraftarlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Sarıyer Belediyesi Spor Kulübü'nün minik sporcuları da başarılı ablalarıyla bir arada olmanın keyfini doyasıya yaşadı.

Bu haber toplam 2477 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT