Sultanlar şampiyonluğa kitlendi

Sultanlar şampiyonluğa kitlendi
Sarıyer Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, 4, 5, 6 Nisan tarihlerinde Ankara'da şampiyonluk mücadelesi verecek.

3.Lig’deki, tüm maçlarını puan kaybetmeden kazanan Sarıyer Belediyespor Bayan Voleybol Takımı, 4, 5, 6 Nisan tarihlerinde Ankara'da şampiyonluk mücadelesi verecek.

3. Profesyonel Ligde grubunda oynadığı 22 maçı da puan kaybetmeden kazanan Sarıyer Belediyespor Bayan Voleybol takımı, 4, 5, 6 Nisan tarihlerinde Ankara Beştepe Spor Salonlarında, İzmir Işıkkent, Elazığ Polis Gücü ve Trabzon İdman Ocağı ile şampiyonluk için mücadele edecek.

Başarılı bayan voleybolcuların ilk maçı 4 Nisan saat 17.00’de İzmir Işıkkent takımı ile başlayacak. Bu maç ART TV tarafından naklen yayınlanacak.

Sarıyer Belediyespor Bayan Voleybol takımı ikinci maçını 5 Nisan’da aynı salonda saat 13.00’de Elazığ Polis Gücü ile son maçını da 6 Nisan’da saat 14:00’te Trabzon İdman Ocağı ile oynayacak. Bu üç maç sonunda birinci olan takım 2. Profesyonel Lig’e terfi edecek.

Sarıyer Belediyespor Kulüp Başkanı Ali Ergenç yaptığı açıklamada "Takımımız mevcut form ve yapısı ile bu başarıyı kucaklayacak güçtedir. Şampiyonluğumuzu Sarıyer’de yenilenen spor salonumuzda kutlamak dileği ile tüm Sarıyerlileri bizi izlemeye davet ediyorum" dedi.

Bu haber toplam 1619 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT