Sultangazi'de Dr.Cengiz Alp'e yoğun ilgi

Sultangazi'de Dr.Cengiz Alp'e yoğun ilgi
CHP İstanbul 2.Bölge Milletvekili Aday Adayı Dr. Cengiz Alp, CHP Sultangazi ilçe örgütü ile sabah Kahvaltısında bir araya geldi. Salonu dolduran partililer Cengiz Alp’e yoğun ilgi gösterdi.
Sarıyer siyasetinin önemli isimlerinden biri olarak bilinen Dr. Cengiz Alp, ilçelerde çalışmalarını sürdürüyor. Her gittiği ilçede yoğun ilgi gören Dr. Cengiz Alp son olarak Sultangazi CHP ilçe örgütüyle sabah kahvaltısında bir araya geldi. İlçe Başkanı Ali Boztaş’ın başkanlığındaki kahvaltı programına; mahalle muhtarları, ilçe yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı.
 
ic2-012.jpg
Hedefimiz Kılıçdaroğlu’nu başbakan yapmak 
Sosyal demokrat anlayışın önümüzdeki seçimlerde Türkiye’de iktidar olması için herkesin çalışması gerektiğini vurgulayan Dr. Cengiz Alp, “Herkesin gönlünde bir aslan yatıyor. Ama asıl aslanın CHP iktidar olup Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’nu başbakan yapmaktır” dedi.
 
cengizalpic1.jpg
Emektar örgütümüz her zaman başımızın tacı olacak 
Seçime giden yolda emek verenlerin kıymetinin bilinmesi gerektiğini ve milletvekili olduğu takdirde kadın ve gençlik kolları gibi, partinin tüm üyelerinin emeğini karşılıksız bırakmayacağını da ifade eden Dr. Cengiz Alp, “Biz bu yolda kendini ortaya koyup, seçimi kazanmamızı sağlayacak her bireyin oyunu almayı hedefliyoruz. Hiç kimsenin emeğini, gururunu, onurunu, çabasını göz ardı etmeyeceğiz. Onları baş tacımız yapacağız. Gezi parkı ruhunu birlikte tekrar yaşatacağız” dedi.
 
Çok sayıda basın mensubunun takip ettiği kahvaltı programı kısa konuşmaların ardında karşılıklı sohbet ile devam etti.

Bu haber toplam 5926 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
5 Yorum