Şükrü Genç’ten zafer selfiesi

Şükrü Genç’ten zafer selfiesi
Sarıyer ve İstanbul’daki seçim zaferinin ardından Büyükdere’de bulunan CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı önünde toplanan binlerce partili ortamı şölen havasına çevirdi.

Başkan Genç, “İstanbul’u da kazanmamızla birlikte sorumluluğumuz daha da arttı” dedi.

31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’nin Adayı Salih Bayraktar’a 30 bin oy fark atarak, 3. kez Sarıyer Belediye Başkanı seçilen Şükrü Genç, CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı’nın önünde büyük bir coşkuyla karşılandı. Sık sık Şükrü Genç lehine sloganlar atan binlerce partili, Başkan Genç’i meşaleler ile karşıladı. Yoğun kalabalıktan ve sevgi girişimlerinden alana girmekte zorlanan Genç, duygusal anlar yaşadı. 

“Bu baharı Türkiye’ye de yayacağız”

Kısa bir konuşma yapan CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç, “Şükrü Başkan ile Sarıyer’de 10 yıldır baharı yaşıyorduk ancak bugün İstanbul bir başka güzel. Sizlerin desteğiyle çok büyük bir başarı yakaladık. Hepinizin emeğine, yüreğine sağlık. Bu baharı Türkiye’ye yayacağız. Bir kez daha desteklerinizden dolayı çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

zafer-ic3-001.jpg

“Sarıyer, Şükrü Başkan ile ‘İYİ’ olacak”

Vatandaşlara hitap eden İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı Taner Tayfur, “Kısa sürede çok yoğun bir çalışma programına imza attık. İki parti arasında kurulan birliktelik meyvesini verdi. Şükrü Genç’in kazanması çok önemliydi. Biz İYİ Parti olarak tüm desteğimizi verdik. Sonuç olarak Sarıyer, Şükrü Başkan ile ‘İYİ’ olacak” dedi.

Şükrü Genç: Bugünleri bekleyenlere selam olsun

Konuşmasından önce partililerle zafer selfiesi yapan Belediye Başkanı Şükrü Genç, “Sarıyer’de 120 bine yakın, İstanbul’da da yaklaşık 4,5 milyon oy aldık. Samimi bir şey söylüyorum. Çok büyük iş başardınız. Gelin buradan Türkiye’ye sevgilerimizi, saygılarımızı gönderelim. Selam olsun ülkenin en ücra köşesine, selam olsun bu hasreti bekleyenlere, selam olsun bu günler için mücadele edenlere, selam olsun çocuklarının yarını için uğraşanlara, emek verenlere” dedi.

zafer-ic2-001.jpg

Sorumluluğumuz daha da arttı

Türkiye’de yaşayan insanların sevgiye ihtiyacı olduğunu belirten Başkan Genç, “İnsanlar önüne gelene bağırana değil, önüne geleni bağrına basana ihtiyaç duyuyordu. Şartlar ne olursa olsun barış ortamı yaratmaya çalışmamız bu sonucu meydana getirdi. Sadece biz değil, sizler de bu şekilde davrandınız. 31 Mart yerel seçimlerinde İstanbul’u ve çok sayıda ili kazandık. Demek ki tam anlamıyla isteyince yapılabiliyormuş. Şimdi bize düşen bu başarıyı ve mutluluğu sürekli hale getirmek. Sorumluluğumuz daha da arttı. Mücadelemizin başarılı olması için daha çok çalışacağız. Ancak bunu da kimseyi kandırmadan ve kimseye zarar vermeden yapacağız” diye konuştu.

“İBB bunu vermedi” demek yok artık

CHP’nin İstanbul’u kazanmasıyla ilgili de konuşan Başkan Genç, “Yetki karmaşasının Sarıyer’in en büyük sorunlarından biri olduğunu söylüyordum. Bu yüzden yapmak istediğimiz şeyleri yapamıyoruz diyorduk. Artık böyle bir sorunumuz da kalmadı. ‘İBB bunu vermedi, balıkçılar çarşısı yaptırmadı’ demek yok artık. Çünkü sebepler ortadan kalktı. Artık Sarıyer’i geliştirecek projelerimizi hayata geçirebileceğiz. En çok da bunun için mutluyum.

"Hepimizin yolu ve bahtı açık olsun”

"Birlikte daha çok güzel günlerimiz olacak. Sarıyer’in geleceğini inşa etmeye devam edeceğiz. Bu yolda mutlu ve huzurlu bir şekilde yürüyeceğiz. Yapacak çok işimiz var. Sorumluluklarımız kat be kat arttı. Tüm Sarıyerlileri ilçemizi daha da güzelleştirmek için mücadeleye davet ediyorum. Hepimizin yolu ve bahtı açık olsun.”

zafer-ic1-001.jpg

Bu haber toplam 2188 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum