Şükrü Genç'ten Mehmet Deniz'e rest!

Şükrü Genç'ten Mehmet Deniz'e rest!
CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı’nın CHP’li tüm aday adaylarıyla yaptığı toplantıyı Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç kabul etmedi. CHP’liler Genç’in bu tavrına tepkili…
CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz, İlçe Yönetimi ve Yerel Yönetim Komisyonu ile birlikte CHP’li tüm aday adaylarıyla toplantılar yaparak projelerini ve yapacakları çalışmalarla ilgili görüşlerini aldı. Birer hafta aralıklarla yapılan toplantılara tüm başkan aday adayları katılarak ilçe yönetimine kendisini anlattı. Ali İhsan Özdemir, Betül İstanbullu, Cengiz Alp, Erol Aydın, İhsan Tanyıldız, Haydar Aksoy, Cengiz Tamer, Resul Can ve Güner Şahin’in ayrı ayrı katıldıkları toplantılarda CHP’nin Sarıyer’i kaybetmemesi için izlenecek yollar konuşuldu. Tüm aday adaylarının CHP’nin Sarıyer’de yeniden seçim kazanması için aday olmasalar dahi var güçleri ile çalışacakları yönünde ilçe yönetimine söz verdiler. 

Şükrü Genç toplantıyı kabul etmedi
Tüm aday adaylarıyla görüşen ilçe yönetimi ve yerel yönetim komisyonu, son olarak yeniden aday adayı olan mevcut Belediye Başkanı Şükrü Genç’i davet etti. Alınan bilgiye göre Şükrü Genç, “Ben onlara ne anlatacağım. Her şey ortada” diyerek daveti geri çevirdi. Şükrü Genç’in ilçe yönetimine karşı olan bu tavrı hem yönetimde hem de ilçe örgütünde tepki topladı.
 
CHP’liler tepkili; “Kendine çok güveniyorsan bağımsız aday ol”
Birçok CHP’li, Genç’in bu tavrını eleştirerek, “Şükrü Genç 5 yıl boyunca örgütü yok saydı. En son adaylık başvurusuna geldi, “Masanın yeri değişmiş” diyerek kırdığı potla bir gerçeği de ortaya koydu. Hem bu partiden belediye başkanı seçileceksin, hem de ilçe yönetimini, örgütünü yok sayacaksın. Bu partiyi yok saymaktadır. Kendine çok güveniyorsan bağımsız aday olursun. Genel merkeze sesleniyoruz; örgütü yok sayan adam yerine koymayan bir belediye başkanı istemiyoruz” diye konuştular.  Aday adaylarının da Genç’in bu tavrından oldukça rahatsız oldukları belirtiliyor.

Bu haber toplam 8285 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
3 Yorum