Şükrü Genç’ten Karadeniz turu

Şükrü Genç’ten Karadeniz turu
Her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan’ın son gününü Rize’ye ayıran Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, bayramı ise memleketi Şebinkarahisar ve Sivas’ta geçirecek.

CHP'nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin Ordu ve Giresun mitinglerine katılan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, her yıl olduğu gibi bu yılda geleneği bozmadı ve Ramazan’ın son iftarını Rize’de yaptı. Rize’de gittiği her yerde yoğun ilgi gören Başkan Genç’e Sarıyer ve İBB Meclis Üyesi Nadir Günday, işadamı Bayramali Koçoğlu, İstinye Muhtarı Recep Alkan ve Basın Danışmanı Cengiz Kahraman eşlik etti.

Kalkandere’de ziyaretlerde bulundu

Sarıyer’deki Rizelilerin daveti üzerine Kalkandere’ye geçen Başkan Genç, burada çeşitli ziyaretlerde bulundu. Önce Kalkandere Belediye Başkanı Kenan Yıldırım’ı ardından Kalkandere CHP İlçe Başkanı Hızır Yıldırım’ı ziyaret eden Başkan Genç, onlara Sarıyer Belediyesi Yeni Hizmet Binası'nın önüne konulan Atatürk heykelinin biblosunu hediye etti.

rize-ic1.jpg

Son iftarı Yemişlik Köyü’nde açtı

Başkan Genç daha sonra her yıl Ramazan’ın son iftarını açtığı Rize’nin Yemişli Köyü’ne geçti. Burada muhteşem doğa manzarasında iftar için yapılan hazırlıklara yardım eden Başkan Genç, kavurma kazanının başına geçerek vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşlardan yoğun ilgi gören Başkan Genç, burada kendisine gösterilen ilgiye teşekkür etti.

Ramazan Bayramı’nın birinci gününü memleketi olan Şebinkarahisar’da geçirecek olan Başkan Genç, daha sonra Sivas’a geçerek çeşitli ziyaretlerde bulunacak.

rize-ic2.jpg

rize-ic3.jpg

rize-ic4.jpg

rize-ic5.jpg

rize-ic6.jpg

rize-ic7.jpg

rize-ic8.jpg

Bu haber toplam 7261 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT