Şükrü Genç'in gurur günü

Şükrü Genç'in gurur günü
O binada ilk toplantı yapıldı...
Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in en önemli projeleri arasında bulunan ve yapımı büyük oranda tamamlanan Evlendirme Dairesi ve Kültür Merkezi’nde ilk meclis toplantısı yapıldı.
 
Yapımı Sarıyer ile İstanbul Büyükşehir Belediyesi arasında büyük tartışmalara neden Derbent’teki metro istasyonunun üzerinde bulunan Evlendirme Dairesi ve Kültür Merkezi’nin inşaatı büyük oranda bitti. Belediye Başkanı Şükrü Genç’in de aylarca inşaatında mesai harcadığı binada yapılan ilk meclis toplantısının ardından Muharrem Ayı nedeniyle iftar yemeği ve Kerbela etkinliği düzenlendi.

daire1.jpg
 
daire2.jpg
 
Yeni binada gerçekleştirilen ilk meclis toplantısına meclis üyelerinin yanı sıra CHP İlçe Başkanı Mehmet Deniz, AK Parti İlçe Başkanı Salih Bayraktar, parti yönetim kurulu üyeleri, sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, muhtarlar ve Muharrem Ayı nedeniyle verilen iftara davetli vatandaşlar katıldı.
 
Toplantıda konuşan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç; Sarıyer’in yeni bir binaya kavuşmasından dolayı duyduğu mutluluğu ifade etti. Binanın özelliklerinden bahseden Başkan Genç, yapım sürecine de değinerek, AK Parti grubuna üstü kapalı göndermelerde bulundu.
 
Mecliste yaşanan gelişmelerin tüm yarıntıları Sarıyer Manşette olacak...

Bu haber toplam 11960 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
5 Yorum