Şükrü Genç'in danışmanı AK Parti'ye geçti

Şükrü Genç'in danışmanı AK Parti'ye geçti
Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in azınlıklardan sorumlu danışmanlığını yapan Vasil Linardi AK Parti’ye geçerek, meclis üyeliği için de aday adaylık başvurusunda bulundu.
Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in azınlıklardan sorumlu danışmanlığını yapan Vasil Linardi AK Parti’ye geçti. AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, 29 Ekim kutlamalarının yapıldığı tören alanında Linardi’ye parti rozetini taktı. Linardi’yi AK Parti rozetiyle gören CHP’liler şok yaşadı.

vasilic1.jpg
 
AK Parti’ye geçmesiyle ilgili kısa bir açıklama yapan Linardi, “Birkaç aydır belediyeden ayrılmıştım. Kendime dinlenmek için biraz zaman tanıdım. Şimdi Sarıyer’e hizmet etmek istiyorum. Bu yüzden AK Parti’yi tercih ettim. AK Parti’nin ülkemize olan hizmetlerini gördükçe gurur duyuyorum. Bende yaşadığım ilçe Sarıyer’e AK Parti çatısı altında hizmet etmek istiyorum” dedi.  

Aktif çalışmalarıyla bilinen Linardi, CID UNESCO Sarıyer Bölge Başkanlığı, Okan Üniversitesi Danışma Kurulu Üyeliği ve Sarıyer Kent Konseyi Üyeliği görevlerini de yürütüyor.

vasilic2.jpg

Bu haber toplam 12036 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
3 Yorum