Şükrü Genç'i mahkemeye verdi

Şükrü Genç'i mahkemeye verdi
Şükrü Genç’in hakaret ettiği 65 yaşındaki kadın suç duyurusunda bulundu.
Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in sırf engelli bir vatandaşın sorununu gündeme getirdiği için hakaret ettiği Suna Andiryadis, savcılığa suç duyurusunda bulundu. 

Yıllardır engellilere yönelik sosyal çalışmalarıyla bilinen ve gençlere örnek bir tavır sergileyen 65 yaşındaki Suna Andiryadis meclis toplantısı öncesinde kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na giderek Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç hakkında suç duyurusunda bulundu.

suna_andiryadis_ic1.jpg
 
İfadesinde; Sarıyer Engelliler Koordinasyon Merkezi sorumlusu olduğunu ve yaklaşık 11 yıldır engellilerle ilgili çalışma yaptığını belirten Andiryadis, Nazmiye Kocakulak isimli engelli bir üyeye Şükrü Genç’in eşi Dürdane Genç tarafından, Sarıyer Belediyesi’nin Kilyos’taki Sosyal Tesisleri’nde para karşılığında temizlik yapması için söz verildiğini, ancak kadının emeğinin karşılığını alamadığını söyledi.
 
Sonuç alamadığı için konuyu yerel basına aktardığını vurgulayan Andiryadis, Şükrü Genç tarafından hakarete uğradığını ise şu şekilde ifade etti: “Belediye Meclis toplantısını izlemeye gittiğimde Belediye Başkanı yanıma şoförünü gönderip engellilerle ilgilendiğimi teyit etti. Bende evet cevabını verince bu şahıs pardösümün kolundan çekiştirerek Kültür Merkezi’nin girişinde bulunan Belediye Başkanı Şükrü Genç’in yanına götürdü. Şüpheli şahıs bana, “Sokaklarda gezen uşaklar var ya sen onlar gibisin, onların peşinden geziyorsun, uşaklık yapıyorsun” dedi. Ben 65 yaşındayım ilk defa böyle bir durumla karşılaştığım için çok üzüldüm. Rencide edildim. Şüpheliden davacı ve şikâyetçiyim” 

Suna Andiryadis olay sırasında orada bulunanları da tanık gösterdi.


 

Bu haber toplam 6151 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
2 Yorum