Şükrü Genç’e Karadeniz’den sonra Kelkit Vadisi’nde de yoğun ilgi

Şükrü Genç’e Karadeniz’den sonra Kelkit Vadisi’nde de yoğun ilgi
Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'ten bayramda Karadeniz, Kelkit Vadisi ve İç Anadolu çıkarması..

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç; Ordu, Giresun, Rize ve Trabzon ziyaretlerinin ardından memleketi Şebinkarahisar’da hemşerileri tarafından kalabalık bir konvoyla karşılandı. Genç, doğduğu Suboyu Köyü’nde babası merhum Abbas Genç'in kabrini ziyaret edip Kur’an okuttu. Her yıl olduğu gibi Şebinkarahisarlı şehitlerin kabristanlarını ziyaret eden Genç, şehit aileleri ile de bir araya geldi.

Şebinkarahisar’ın Sütlüce, Yaygınsöğüt köylerini ziyaret eden Genç, köy sakinlerinin bayramlarını kutladı. Sivas Suşehri’de partililer, milletvekili adayları, il ve ilçe yöneticileri ile sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileriyle biraraya gelen Şükrü Genç, düzenlen toplantının ardından Sivas Divriği’nde Belediye Başkanı Hakan Gök’ü makamında ziyaret etti.

kelkit4.jpg

Kentin 800 yıllık tarihi Ulu Camii ile Cumhuriyet Meydanı ve konakları gezen Şükrü Genç, buradan İBB ve Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Nadir Günday’ın köyü Divriği Çamurlu’ya geldi. Vatandaşlarla bayramlaşan Genç, Nadir Günday’ın Ocak ayında kaybettiği babası Hasan Günday’ın kabrini de ziyaret etti.

Sarıyer Belediyesi Başkan Yardımcısı İsmail Erdem’in köyüne uğrayarak, köylülerle düzenlenen bayramlaşmaya katılan Şükrü Genç, CHP Sivas İl Başkanı Yılmaz Coşkun’u ziyaret etti. Akşam saatlerinde Sivas Vizyon 58 televizyonunun canlı yayınına katılan Genç, akşam saatlerinde ise İstanbul’a dönmek üzere yola çıktı.

Muharrem İnce’nin Ordu ve Giresun mitinglerine katılarak başlayan Karadeniz, Kelkit Vadisi ve İç Anadolu çıkarmasında Şükrü Genç'e, İBB ve Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Nadir Günday ve Basın Danışmanı Cengiz Kahraman'da eşlik etti.

kelkit1.jpg

kelkit2.jpg

kelkit3.jpg

kelkit5.jpg

kelkit6.jpg

kelkit7.jpg

kelkit8.jpg

kelkit9.jpg

kelkit10.jpg

kelkit11.jpg

kelkit12.jpg

kelkit14.jpg

kelkit15.jpg

kelkit16.jpg

kelkit17.jpg

kelkit18.jpg

kelkit19.jpg

kelkit20.jpg

kelkit21.jpg

kelkit22.jpg

kelkit23.jpg

kelkit24.jpg

kelkit26.jpg

kelkit27.jpg

kelkit28.jpg

kelkit29.jpg

kelkit30.jpg

kelkit31.jpg

 

Kaynak:SARIYER MANŞET

Bu haber toplam 7845 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT