Şükrü Genç türkü söyleyip halay çekti

Şükrü Genç türkü söyleyip halay çekti
Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, yaklaşık 5 bin davetlinin katıldığı bir düğünle küçük oğlu Çağlar Genç'i evlendirdi. Kılıçdaroğlu’nun nikâh şahidi olduğu düğünde Başkan Genç türkü söyleyip halay çekti.
Bahçeköy yolunda bulunan Bahar Country’de düzenlenen düğün törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanı sıra CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, CHP'li milletvekilleri, parti meclisi üyeleri ile yaklaşık 5 bin davetli katıldı. Çiftin nikâhını Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz kıydı. Çağlar Genç ile Meltem Celayir çiftinin nikah şahitliğini yapan Kılıçdaroğlu, nikahın kıyılmasının ardından ‘Yuvayı dişi kuş yapar, bir ömür boyu mutluluklar diliyorum’ diyerek evlilik cüzdanını geline verdi.
 
Çağlar Genç düğün
 
Nikâh töreninin ardından düğünde davetliler, horon tepip halay çekerek eğlendi.
 
Davetliler arasında bulunan Kireçburnu Kız Futbol Takımının kızları yaptıkları danslarla dikkat çekti. Başkan Şükrü Genç'in de türkü söyleyip halay çektiği düğünde damadın ağabeyi Alican Genç ile eşi Burcu Genç ilgi odağı oldu. İkisi de konservatuar mezunu olan Alican Genç ile Burcu Genç, düğün boyunca konser verdi. Burcu Genç seslendirdiği şarkılar, Alican Genç de okuduğu türkülerle düğüne renk kattı.
 
Eşi Dürdane Genç ile birlikte konuklarla yakından ilgilenen Belediye Başkanı Şükrü Genç bu mutlu gününde kendisini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür etti.
 
 
 
dugunic3.jpg
 
dugunic2-001.jpg
 
dugunic1-001.jpg

Bu haber toplam 13815 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT