Şükrü Genç: Sınıra gidip Afrin’deki çocuklarımıza güç verelim

Şükrü Genç: Sınıra gidip Afrin’deki çocuklarımıza güç verelim
Sarıyer’deki birlik ve beraberliğin tüm Türkiye’de olması gerektiğini vurgulayan Başkan Genç mehmetçiğe destek çağrısı yaptı.

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, mahalle muhtarları ve basın mensuplarıyla yemekte bir araya geldi.

Kireçburnu Set Restoran’da gerçekleşen toplantıya; Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in yanısıra, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç, Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Erdem, Belediye Meclis Başkanvekili Hüseyin Coşkun, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hatice Yazlık, Muhtarlık İşleri Müdürü Gönül Kıral, muhtarlar ve yerel basının temsilcileri katıldı.

İsmail Erdem: “Birlik ve beraberlik toplantısı”

Sarıyer’de daha güzel hizmetlerin verilmesi için belediye, muhtarlar ve basın arasındaki birlik beraberliğin daha da güçlendirilmesi gerektiğini vurgulayan Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Erdem  “Bu tür toplantılarımızı ileriki zamanlarda daha sık gerçekleştirme düşüncesindeyiz” dedi. Erdem ileriki günlerde hayata geçirecekleri bazı önemli sosyal projelerle ilgili de bilgi verdi.

Başkan Genç; “Sınıra gidip Afrin’deki çocuklarımıza güç verelim”

Toplantıda Sarıyer’in en güvenilir ilçe olduğunu belirten Belediye Başkanı Şükrü Genç; bunda belediye, muhtarlar, basın, Sarıyer halkı ve diğer kurumların etkili olduğunu söyledi. Konuşmasında Sarıyer’deki birlik ve beraberliğin tüm Türkiye’de olması gerektiğini vurgulayan Başkan Genç, “Hep birlikte Kilis ve Hatay sınırına gidip, askerlerimize moral ziyareti gerçekleştirelim. Arkadaşlarımız hazırlıklarını yapsın, tüm muhtarlarımız ve basınımızla birlikte gidelim ve orada askerimize, ordumuza moral verelim. Mehmetçiğimizin yanında olalım. Burada oturup da çocukları orada asker olan aileler varsa onları da yanımıza alalım. Bu konuda komutanlarımız ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanıyla görüşme yapacağım. Yakın bir zamanda bu ziyaretimizi gerçekleştirelim” dedi. Başkan Genç’in bu önerisi tüm muhtarlar ve basın mensupları tarafından alkışlanarak desteklendi.

Toplantıda söz alan mahalle muhtarları ise Sarıyer’e yaptığı yatırım ve hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Şükrü Genç ve ekibine teşekkür ettiler.

Bu haber toplam 4067 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT