Şükrü Genç: 'Sarıyer’i kale yaptık ve kale daha da kuvvetleniyor'

Şükrü Genç: 'Sarıyer’i kale yaptık ve kale daha da kuvvetleniyor'
Sarıyer’in genelindeki birçok mahalleden bazı sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderleri Sarıyer Belediye Başkanı ve adayı Şükrü Genç’e destek toplantısı düzenledi.

Sarıyer Belediyesi Eski Başkan Yardımcısı Erol Aydın ve bir çok kanaat önderinin de katıldığı toplantıda birlik ve beraberlik mesajları verildi.

İşadamı Adem Ayverdi, Kireçburnu ve Cumhuriyet Mahallesi Su Ürünleri Kooperatifi Başkanı Ateş Bozok’un İstinye’deki Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Binası’nda düzenlediği geniş katılımlı kahvaltılı toplantıya; CHP İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç, Belediye Eski Başkan Yardımcısı Erol Aydın ve yaklaşık 250 kişi katıldı.

erol-aydin-ic5.jpg

Erol Aydın: “Şükrü Genç Sarıyer’de tarih yazdı”

Toplantıda 31 Mart seçimlerinin önemine değinen Erol Aydın konuşmasında katılımcılara birlik ve beraberlik çağrısı yaparak, Şükrü Genç’in Sarıyer’de yaptığı çalışmaların önemine değindi.

Aydın konuşmasında, “2008’in Ağustos ayında Şükrü Başkan beni aradı ve adaylık düşüncesini paylaştı, birlikte yol arkadaşı olmamı istedi. O gün söz verdik birlikte 2009 yerel seçimlerini geçirdik. Zor bir seçimi kazandık. Sonra bir ara verdim ve bu süreçte yaşamdan kazanımlarım oldu. Bugün çok güzel ve şık bir tablo görüyorum. İki dönem Sarıyer’de üst üste belediye başkanı seçilen hiç kimse olmadı. Bu anlamda Şükrü Başkan Sarıyer’de bir tarih yazdı. Sarıyer’de çok önemli hizmetleri var. Partili partisiz herkese dokundu. Bu tarihi üçüncü kez seçilerek yenileyeceğini düşünüyorum. “Sarıyer’in Başkanı var” şeklinde güzel de bir sloganı var. Bizler de yanındayız, yolu açık olsun, Allah yardımcısı olsun” dedi.

erol-aydin-ic1.jpg

Yalınkılıç: “Biz birlikte çok güçlüyüz”

CHP İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç ise; “Biz birlikte çok güçlüyüz, huzurluyuz ve mutluyuz. Önümüzde Şükrü Başkanımızla beraber Sarıyer’de herhangi bir sorunumuz yok. Parti olarak sandık çalışmalarımızı tamamladık. Seçim günü oy kullandığınız sandıklara sahip çıkmanız çok önemli. Sarıyer’de Şükrü Başkanımızla, İstanbul’da Ekrem İmamoğlu’yla Nisan’ı bahar yapacağız” ifadelerini kullandı.

erol-aydin-ic2.jpg

Şükrü Genç: “Sarıyer’i kale yaptık ve kale daha da kuvvetleniyor”

Toplantıda birlik ve beraberliğin önemine değinen Belediye Başkanı Şükrü Genç, “Erol kardeşimin dediği gibi biz tırnaklarımızla kazıyarak 2009 seçimlerini hep beraber kazandık. 2009’da tarih yeniden yazıldı. Biz o dönem arkadaşlarımızla birlikte bir slogan oluşturduk. Kelkit Irmağı’nı tersine akıtacağız dedik ve biz en zoru başardık. O günkü kutsal emaneti her kim olsaydı bunu sonuna kadar getirmeye çalışırdı. Ben de bunun için çalıştım ve çalışmaya devam edeceğim. Hep beraber aldığımız bu bayrağı her türlü sıkıntıya rağmen düşürmeden taşıdık ve Sarıyer’i kale yaptık. Kalemiz daha da kuvvetleniyor. Bu güzel birliktelik için Adem kardeşime ve katılan herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

erol-aydin-ic7.jpg

erol-aydin-ic6.jpg

erol-aydin-ic4.jpg

erol-aydin-ic8.jpg

erol-aydin-ic10.jpg

erol-aydin-ic3.jpg

erol-aydin-ic13.jpg

erol-aydin-ic11.jpg

erol-aydin-ic12.jpg

Kaynak:SARIYER MANŞET

Bu haber toplam 5756 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT