ŞÜKRÜ GENÇ: SARIYER İÇİN YOLA DEVAM!

ŞÜKRÜ GENÇ: SARIYER İÇİN YOLA DEVAM!
Sarıyer’in en önemli sivil toplum kuruluşlarının başında gelen Sarı Platform Derneği, Kilyos’ta düzenlediği kahvaltıda Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ile bir araya geldi.

img-1050.jpegad8561b6-b518-4b43-b975-68a4bf7952ba.jpegSarıyer’in önemli sivil toplum kuruluşlarının başında gelen Sarı Platform Derneği’nin yönetimi ve üyeleri Kilyos’ta düzenlediği kahvaltıda bir araya geldi. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ve Belediye Başkan Yardımcısı Sevgi Atalay’ın da katıldığı kahvaltıda konuşma yapan Dernek Başkanı Mustafa Bakir Sarıyer’de yaptığı önemli hizmetlerden dolayı Şükrü Genç’e teşekkür etti.                                 

“ORTAK NOKTAMIZ SARIYER’E HİZMET ETMEK”

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, ilçenin kültürel anlamda geliştirilmesi için önemine dikkat çektiği Sarı Platform Derneği’nin kahvaltısında yaptığı konuşmada; “Görevde olduğum süreçte Sarı Platform Derneği’ni takip ediyorum. Sarıyer için gerçekten hep güzel işler için uğraş veren bir sivil toplum kuruluşu olarak örnek gösterilecek bir dernek. Belediye yönetimi ve dernek olarak ortak noktamız Sarıyer’e hizmet etmek ve yaşamı ayakta tutmak. Dayanışma duygusuyla bir arada olduğumuz toplantıda en çok değindiğimiz nokta da budur.” dedi.                                                          

BAŞKAN GENÇ’İN ADAYIM SÖZLERİ BÜYÜK ALKIŞ ALDI

Yeni dönemde yeniden aday olduğunu söyleyen Başkan Genç, hep birlikte Sarıyer’e hizmet vermeye devam edeceklerini söyledi. Başkan Genç’in adaylığı ile ilgili sözleri salondan büyük alkış aldı. Yoğun bir katılımla oldukça keyifli geçen kahvaltıda Sarı Platform Derneği yönetimi, Şükrü Genç’e katılımlarından dolayı teşekkür ettiler.

Sarı Platform Derneği Başkanı Mustafa Bakır ise konuşmasında “Yönetim kurulu ve ilçemizin 18 mahallesinden katılan üyelerine Sarıyer’e kattıkları değer ve özel çalışmaları için teşekkür ediyorum. Yaşamın her alanında birlikte olmak için, Sarıyer için yola devam” ifadelerine yer verdi.

a0e859ee-3f6b-42b5-bf45-5ec41abdfcd8.jpeg

Bu haber toplam 2868 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum