Şükrü Genç şantiye şefi oldu

Şükrü Genç şantiye şefi oldu
Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, uzun süredir yapımı devam eden Derbentteki nikâh salonunu bu sefer bitirmekte kararlı.
Geçtiğimiz dönem Teknik Başkan Yardımcısı Sevgi Atalay’ın yanlış uygulamaları ve takipleri nedeniyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden bir türlü izin alınamayan ve bu yüzden yapımı geciken nikâh salonunda sona yaklaşıldı.
 
santiyeic1.jpg
 
Geçen dönemki ekibin hatalarını gören Başkan Şükrü Genç benzer sıkıntıları yaşamamak için nikâh salonunun inşaatıyla bizzat kendisi ilgileniyor.
 
ŞANTİYE ŞEFİ GİBİ ÇALIŞIYOR
Mesaisinin büyük bölümünü nikâh salonu ve belediye binasının inşaatında geçiren Başkan Genç, bazen yemeğini bile işçilerle birlikte karavanada yiyerek vakit kazanmaya çalışıyor. Nikâh salonunu 29 Ekim’de açmaya hazırlanan Genç, şantiye şefi gibi işçilere yardımcı olarak işlerin daha hızlı ilerlemesi için elinden gelen tüm çabayı gösteriyor. 
 
Hatırlanacağı gibi Derbentteki Nikâh Salonunu temeli 7 Ocak 2012’de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından atılmış ve o dönem teknik ekibin hataları yüzünden İBB’den izin alınamamıştı.
 
santiyeic2.jpg

Bu haber toplam 10537 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
7 Yorum