Şükrü Genç konuştu meclis karıştı

Şükrü Genç konuştu meclis karıştı
Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç mecliste sözü kentsel dönüşüme getrince, meclisi izleyen bir vatandaş tepki gösterdi. Ortalık bir anda karıştı.
Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, belediyenin 2014 yılı Performans Raporu Hakkında Bütçe Komisyonu Raporu görüşmelerinde yaptığı konuşmada konuyu kentsel dönüşüme getirince gergin anlar yaşandı. Meclisi izleyen bir vatandaşın Şükrü Genç’e, “Hani 3 ayda tapu veriyordun? Halkı kandırıyorsun, korkutuyorsun… Bizim mülkiyet sorunumuz üzerinden siyasi rant sağlamaya çalışıyorsun” sözleri üzerine ortalık bir anda karıştı. Şükrü Genç’e yakınlığı ile bilinen bazı kooperatif yöneticileri ve aralarında CHP’li meclis üyesi aday adaylarının da bulunduğu bir grup “Başkanla ne biçim konuşuyorsun” diyerek tepkisini dile getiren vatandaşın üzerine yürüdü. Meclis Başkanvekili Hüseyin Coşkun meclise 5 dakika ara verirken, meclis üyeleri araya girip kavgayı önlemeye çalıştı.

mecliskck4.jpg
 
AK Parti ile MHP’liler borçla vurdu: Bu paralar nereye gitti? 
2014 yılı Performans Raporu Hakkında Bütçe Komisyonu Raporu’nun görüşüldüğü meclis toplantısında yine hareketli anlar yaşandı. AK Parti ve MHP’liler yaptıkları konuşmalarda belediyenin borcunun 230 Milyon TL’ye ulaştığını ve bu borç rekoruna rağmen Sarıyer’de herhangi bir yatırım yapılmadığını belirterek CHP’li yönetimi eleştiri yağmuruna tuttular.

mecliskck3.jpg

mecliskck2.jpg
 
Şükrü Genç’in zor anları!
AK Parti ile MHP’lilerin eleştirilerden sonra söz alan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ise belediyedeki rutin faaliyetleri anlatarak 4,5 yılda yaptıklarını anlatmaya çalıştı. AK Partili Halil Canarıkan’ın belediye hizmet binası ile nikâh salonunu neden yapılamadığı sorusuna cevap vermekte zorlandığı görülen Şükrü Genç’in agresif tavırları gözlerden kaçmadı. Canarıkan’ın “4 tarih verdiniz hiçbiri tutmadınız. Sarıyer halkı nikâh salonunu ne zaman açacağınızı merak ediyor. Lütfen tarih verin” sözleri üzerine ise Genç, “Bir daha tarih vermeyeceğiz tarih verince Beyaz TV’ye çıkartıyorsunuz” diye cevap verdi. 

mecliskck1.jpg
 
MHP’li Erol Akkuş, neler söyledi?

Şükrü Genç’ten CHP’lileri çıldırtan övgü!... 

Şükrü Genç’ten Sarıyerlileri şok edecek karar!

Sarıyer, AK Partili Cemil Özbalta’nın Şükrü Genç’e teşekkürünü konuşacak. 

Mecliste yaşanan tüm detaylar en ince ayrıntısına kadar Sarıyer Manşet'te olacak…

Bu haber toplam 8743 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
1 Yorum