Şükrü Genç canlı yayında açıkladı: Helalleşme masaları kuracağız

Şükrü Genç canlı yayında açıkladı: Helalleşme masaları kuracağız
Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, “Ülkenin içinde bulunduğu problemleri çözmek için helalleşme masaları kuracağız” dedi. 

TGRT’de “Özel Dosya” programının canlı yayınında önemli mesajlar veren Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Türkiye’nin içinde bulunduğu durumdan kurtulması için de yapacaklarını anlattı.

Helalleşme masalarında Sarıyer Belediyesi’nin öncü olacağını belirten Başkan Genç, “Türkiye’nin içinde bulunduğu şu sıkışık dönemi en az hasarla atlatmanın yolu kendi kültürümüze, özümüze, folklorumuza dönmektir. Helalleşme masaları kurmamız gerekiyor. Musalla taşına gitmeden önce helalleşmenin şimdiden ortamını yaratmamız lazım. Ben bu sözü duyunca çok duygulandım. Çok geç kalma durumunda bu işlerin çözümsüzlüğü de çok net bir şekilde çıkacaktır ortaya." dedi.

ADALET YÜRÜYÜŞÜ'NÜ DE, 15 TEMMUZ'U DA KONUŞACAĞIZ

Sarıyer Manşet'İn haberine göre; toplumun her kesiminden insanı bu projede biraraya getireceklerini belirten Şükrü Genç, "Bizim temelimizde geleneklerimiz var. Bu konuda bütün herkesi akademisyenlerden, toplumun her kesiminden insanları bir araya toplayacağız. Musallada herkes 'helal ediyorum' diyor ama o anlık bir söz. Neyi kandırıyoruz biz? Biz gerekirse bu masayı Mardin’de, Diyarbakır’da da kuracağız. Türkiye’nin içinde bulunduğu problemleri hemen çözebilecek, olaylara objektif bakabilen insanlar burada olacak. Bu toplantıda biz adalet yürüyüşünü de, 15 Temmuz’u da konuşacağız; o gece verdiğimiz şehitlerimizi de gazilerimize de konuşacağız onların aileleriyle helalleşeceğiz” dedi.

Bu haber toplam 3674 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT