Şükrü Genç bu oyuna gelmemeli!

Şükrü Genç bu oyuna gelmemeli!
Vedat Özdemir yazdı: Bir kişinin hırsız olup olmadığı, suç ortağına sorulmaz ki…

VEDAT ÖZDEMİR
Sarıyer Manşet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni

Sarıyer Belediyesi’ndeki dolandırıcılığı ortaya çıkartmamızın ardından, Belediye Başkanı Şükrü Genç üstüne düşeni yapıp akrabası da olsa, Sarıyer halkının parasını haksız yere zimmetine geçiren bu şahsı açığa aldı.

Yaptığı açıklamayla da haberimizi doğrulayarak, “Kim olursa olsun cezasını çeksin” dedi.

Ayrıca biz bu olayı gündeme getirirken de hiçbir şekilde Şükrü Genç’i suçlamadık.
Sadece daha önce de olduğu gibi uyardık.
Ve bu tür dolandırıcıların da her yerde olabileceğini de açık bir şekilde söyledik.   

Neticede ortada bir gerçek var.
Ortada Sarıyer Belediyesi’ni sahte imzalarla dolandırarak yüz binlerce lirasını çalan bir şahıs var.
Bunu Belediye Başkanı Şükrü Genç de, başkan yardımcıları da, avukatları da, alın teriyle evine ekmek götüren belediye çalışanları da kabul ediyor. Hatta dolandırıcı da suçunu itiraf edip “pişmanım” diyerek memuriyetinden istifa etti. Bu skandal olay hukuki olarak da şuan araştırılıyor.
Bizde Sarıyer halkı adına, farklı belgelerle bu hafta içinde savcılığa gerekli suç duyurusunda bulunacağız.   

Evet, herkes kabul ediyor ancak olayı farklı yere çekmeye çalışan diğer hırsızlar bir türlü kabul etmiyor.
Kendi foyaları da meydana çıkacak diye panik halindeler.
Aman Şükrü Genç gerçekleri görmesin de, düzenimiz bozulmasın” diye onu yanlış yönlendirerek adeta ateşe atmaya çalışıyorlar.
Belediyede bu işin içinde olanlar veya buna benzer hayali dosyalarla gününü gün eden müdür ve başkan yardımcıları, yandaş basın üzerinden olayı sanki siyasi bir şeymiş gibi gösterip, inatla Şükrü Genç’i işin içine çekip, siyaseten yıpratmaya çalışıyorlar. 

Şükrü Genç bu oyuna gelmemelidir. Belediyeyi bu tür dolandırıcı ve hırsızlardan temizlemelidir.
Onu yanlış yönlendirenlerin kesinlikle onun iyiliğini düşünmediğini, kendi çıkarları uğruna hareket ettiklerini bilmelidir.
2009’da gazetelerinde Şükrü Genç’e küfür edenlerin şimdi çeşitli yalan ve dedikodularla yerlerini korumaya çalıştıklarını bilmelidir. Danışmanlık adı altında Şükrü Genç’e düşman yaratıp bunu kendi çıkarları uğruna kullandıklarını da iyi görmelidir. 

Bir kişinin hırsız olup olmadığı, suç ortağına sorulmaz ki…

Tüm geçimlerini belediyeden sağlayan bu beslemeler, kendi hırsızlıkları ortaya çıkmasın diye, olayı çaptırıp ortak oldukları dolandırıcıyı kurtarmanın derdindeler.  

Belli ki her ay önlerine atılan kemikleri bırakmak istemiyorlar. 

Bunlar bu şerefli gazetecilik mesleğini, çıkarları uğruna hırsızlığa tercih edecek kadar ahlaksızlar. 

Bazıları ise danışmanlık adı altında Şükrü Genç’i birileriyle düşman ederek, kendi çıkarlarını korumanın derdindeler. Amaçları Şükrü Genç üzerinden para kazanmak. Belli ki çocuklarının belediyeden aldıkları yüksek maaşları kesmek istemiyorlar. Daha önce çalıştıkları gazetelerin mahrem sırlarını dışarıya taşıyacak kadar ruhlarını, kişiliklerini satmış danışmanların burada hırsızı savunmalarını elbette çok yadırgamadık!  

Bu ahlaksızlar hiçbir şekilde gerçeği olmayan dedikodularla Şükrü Genç’i yanlış yönlendirerek çıkacak olan olumsuzluklardan çıkar sağlamanın peşindeler. Bunu yıllarca yaptılar. Hatta ısrarla Şükrü Genç’i suçlamamızı istiyorlar. 

Gazeteci geçinen bazı ahlaksızlar İlçe Seçim Kurulu'nun önünde 3 kuruş için bir meclis üyesi tarafından tokat, küfür ve hakarete uğrayıp sesini dahi çıkartamayacak kadar aciz ve zavallıdırlar…

2009’da Şükrü Genç’e ve ailesine yaptıkları hakaretleri arşivlerinden silseler de herkesi kendileri gibi balık hafızalı zannediyorlar.

İşte bunlar belediyedeki bazı müdürler ve ortak oldukları dolandırıcılarla birlikte hareket edip, sanki Şükrü Genç de bu dolandırıcılığın içindeymiş, sanki siyasi bir olaymış havası yaratmanın peşindeler.

Dedik ya hırsızlar panik içinde ne yapacaklarını şaşırmış durumdalar.

Şükrü Genç’i yanlış yönlendirerek kendi hırsızlıklarının üstünü örtmenin peşindeler. 

Ama artık çok geç!
 

Bu haber toplam 6452 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
5 Yorum