Şükrü Genç Başkan’ın anne acısı

Şükrü Genç Başkan’ın anne acısı
Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in annesi Kıymet Genç, gece saatlerinde tedavi gördüğü Maslak Acıbadem Hastanesi’nde vefat etti.

Bir süredir sağlık sorunları yaşayan ve Maslak Acıbadem Hastanesi’nde tedavi gören Kıymet Genç 89 yaşındaydı.

Her fırsatta annesine olan sevgisini dile getiren Şükrü Genç, son dönemlerinde sürekli onunla birlikte vakit geçirmeye çalışıyordu. 

Anne acısıyla sarsılan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’i sevenleri ve dostları da yalnız bırakmadı. Ölüm haberinin duyulmasının ardından CHP İl Başkanı Canan Kafatancıoğlu’nun yanısıra Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, belediye birim müdürleri ve çalışanları hastaneye giderek Başkan Genç’in acısını paylaştı.

Daha sonra merhume Kıymet Genç’in cenazesi helallik alınmak üzere Rumelihisarı Mahallesi’ndeki evlerinin önüne getirildi. Burada düzenlenen törene; CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, Şişli Eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, siyasi partilerin ilçe başkanları ve meclis üyelerinin yanı sıra belediye personeli ve çok sayıdaki sevenleri katıldı. Genç’in cenazesi için çelenk göndermek istenyen çok sayıdaki kişi TEMA Vakfı’na bağışta bulundu.

Kardeşleri ve çocuklar ile birlikte taziyeleri kabul eden Şükrü Genç bu acı günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür etti. Helallik ve okunan duaların ardından Kıymet Genç’in cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Gümüşhane’nin Şiran ilçesine götürülerek defnedildi.

Sarıyer Manşet Gazetesi olarak Kıymet Genç’e Allah’tan rahmet; tüm Genç ailesine başsağlığı dileriz.

taz1.jpgtaz2.jpgtaz3.jpg

taziye1.jpg

ic1-043.jpgic2-022.jpgic3-010.jpg

cen1.jpgcen2.jpgcen3.jpgcen4.jpgcen5.jpg

Bu haber toplam 17024 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT