STK ve Sarıyerliler Erol Aydın için ne dedi?

STK ve Sarıyerliler Erol Aydın için ne dedi?
Yaklaşık 3 bin kişinin katıldığı aday tanıtım toplantısında konuşan, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve partililer Erol Aydın’a desteklerini açıkladı.

Ali Genç: O Halkın adayı

Güven Doğruyol: Dürüst ve adam gibi adam

Muzaffer Abdaloğlu: Dürüstlüğüne kefilim

Yılmaz Yıldız: O Terzi Fikri’ler gibi halk için siyaset yapmış birisi

Ali Erenler: Erol Aydın’da Yunus’un sevgisi, Mevlana’nın hoşgörüsü, Pir Sultan’ın dik duruşu var…

 
Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Armoni Düğün Salonu’nda CHP Sarıyer Belediye Başkan Aday Adayı Erol Aydın için düzenlenen toplantıda söz alan sivil toplum kuruluşların başkan ve yöneticileri, Sarıyerliler ve partililer yaptıkları konuşmalarda desteklerini şu şekilde ifade ettiler.
 
Ruhi Yılmaz
 

Erol Aydın’a güveniyor ve destekliyoruz

Sarıyer Şebinkarahisarlılar Derneği adına Ruhi Yılmaz yaptığı konuşmada, "Bugün burada Sarıyer için Sarıyer’in geleceği için Sarıyer’i birlikte yönetmek ve Sarıyer'in daha güzel yarınları için buradayız. Sarıyer Şebinkarahisarlılar Derneği olarak Erol Aydın’ı sonuna kadar destekliyoruz. Kelkit Vadisi’nin bir evladı olan Erol Aydın’ın Sarıyer’i daha iyi yarınlara taşıyacağına inandığım için sonuna kadar destek veriyorum" dedi.
 
Ali Genç
 

Halkın adayı olarak görülen bir arkadaşımız

Sarıyer Sivaslılar Derneği Başkanı Ali Genç ise yaptığı konuşmada, "Önümüzde bir yerel seçim var. Bu yerel seçimde de birbirinden değerli aday adaylarımız var. Bunlar Sarıyer’in evlatlarıdır. Ancak CHP’de yakınen tanıdığım Erol Aydın arkadaşımız Sarıyer vitrininde takdir edilen, beğenilen, halkın adayı olarak görülen bir arkadaşımız. Sarıyer’de bu seçimi Erol Aydın gibi adayların kazanmasını temenni ediyorum. Kendisine bu yolda başarılar diliyorum" dedi.
 
İlknur Yılmaz Arı

Sivaslıların gurur duyduğu bir insan

Sivaslılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Sarıyer Şubesi Başkanı İlknur Yılmaz Arı, "Bizler bugün burada gururluyuz, mutluyuz, onurluyuz. Çünkü bizlerin içinden çok değerli bir ağabeyimiz olan Erol Aydın’ı desteklemek için buradayız. Her türlü bizler yanındayız. Erol Aydın’ın bizi çok iyi temsil ettiğini düşünüyoruz. Kendisine başarılar diliyorum" dedi.
 
Güven Doğruyol

Adam gibi adam seninleyiz

Ardahan Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Güven Doğruyol, "30 yıllık Sarıyerli olarak tanıma şerefine nail olduğum Erol abimin yıllar önce gasp edilmiş belediye başkanlığını inşallah 30 Mart 2014 seçimlerinde ipi göğüsleyerek o şerefe tekrar nail olacağımızı umut ediyorum. Ben Sarıyer’de bütün aday adaylarına başarılar diliyorum. İçlerinden adam gibi adam Erol Aydın’a hürmetlerimle yolunun açık olmasını diliyorum. Seninleyiz, seninle birlikteyiz" dedi.
 
Muzaffer Abdaloğlu

Adamlığına, dürüstlüğüne ve insanlığına kefilim

CHP Sarıyer Belediye Meclis Üyesi Muzaffer Abdaloğlu yaptığı konuşmada, "Haramilerin, hırsızların hüküm sürdüğü ülkemizde namuslu ve yürekli insanların bir araya gelme zamanıdır. Son 5 yıldır Sarıyer Belediye meclisinde tüm olumsuzluklara karşı beraber mücadele ettiğim Erol Aydın’a destek vermek için buradayız. Yüreğimi yüreğine katmaya, omuzumu omuzunu koymaya geldim. Adamlığına, insanlığına kefil olduğum Erol Aydın’a yolumuz ve yolunuz açık olsun diyorum" dedi.
 

Hasan Saim Öztürk

Yolsuzluklarla mücadelede güven veren bir insan

CHP Sarıyer İlçe Başkanlığı Yerel Seçimler Komisyon Başkanı Hasan Saim Öztürk ise, "CHP’li belediye başkan adayı nasıl olur? Halkın sorunlarını dinleyen, sivil toplumla hareket eden, kent konseyini, mahalle ve hemşeri derneklerini dinleyen, kooperatiflerle birlikte sorunlara çözüm üretmeye çalışan, belediyenin kaynaklarını mali olanaklarını kendi bütçesi gibi hassasiyetle yöneten, yetimin hakkını koruyan, kul hakkı yemeyen, yolsuzluklara geçit vermeyen ve belediyeyi hukukla yöneten bir belediye başkanı arzu ettik. Bunun ötesinde Sarıyer’in kıyılarını, koylarını, tepelerini, insanlarını koruyan sosyal belediyeciliği insan için seferber eden ayrıca kadınlarımıza, gençlerimize, engellilerimize, işsizlerimize önem veren onlara dokunan ve her şeyden önemli gördüğümüz tüm bu çözümleri ararken siyasetle birlikte hareket eden bir belediye başkanı hayal ettik. Seçildikten sonra sırtını siyasete dönen bir belediye başkanının toplum nazarında hiçbir önemi yoktur. Bu seçim sürecinde biz arzu ediyoruz ki aday adaylarımızın önüne bir seçim sandığı gelsin. Onları belirlerken parti üyelerimizin görüşleri alınsın. Aksi halde bu süreçten sadece pankartçılar ve matbaacılar kazanır. Eğer biz CHP’li isek demokrasiden özgürlükten bahsediyorsak bunun gereklerini sonuna kadar savunmalıyız. Halkın içinden gelen halkla beraber olan ve yolsuzluklarla mücadele konusunda bize güven veren Erol Aydın’a başarılar diliyorum yolu açık olsun" dedi.
 
Hilmi Kılıç
 

Sonuna kadar Erol Aydın’ın yanındayım

Bağımsız Sarıyer Belediye Başkan Adayı Hilmi Kılıç yaptığı konuşmada, "Erol Aydın’a destek vermek için buradayız. Eğer CHP gereğini yapar ve Erol Aydın’ı aday gösterirse ben de onun yanında olacağımı burada herkese bildirmek istiyorum" dedi.
 
Yılmaz Yıldız

O Terzi Fikri’ler gibi halk için siyaset yapmış birisi

CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Yılmaz Yıldız, "38 yıldır Sarıyer’in bir çocuğu olarak sizinle düşüncelerimi paylaşmak istiyorum. Bu yerel seçim dürüstlüğün, yeni bir Türkiye’nin, mazlumun, mağdurun yanında olmak açısıyla çok çok önemlidir. Ben öncelikle tüm aday adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Siyasette herkes gönlündeki adayı açıkça destekler, nihayetinde parti yönetimi bir ismi açıklar ve tüm partililer o aday etrafında kenetlenir. Ben Erol Aydın’ın sadece Sarıyer Belediye Başkanlığı’nı çok iyi yapacağının yanı sıra, onun yüreğine, kişiliğine, halk sevgisine ve memleket davasına olan inancını bildiğim için ve ülkemizde böyle değerli insanların yönetici olmasının enzem olduğu bir süreçte bütün ruhumla Erol Aydın’ın yanındayız ve inanıyorum ki o sadece bir belediye başkanı olmayacak, o Terzi Fikri’ler gibi halk için siyaset yapmış bir siyasi kadro olarak Türk siyasi tarihinde önemli bir yer alacağına inancım sonsuzdur. 
 

Erol Aydın’da Yunus’un sevgisi, Mevlana’nın hoşgörüsü, Pir Sultan’ın dik duruşu var

CHP Eski İlçe Yöneticisi Ali Erenler ise Sarıyer Manşet'e yaptığı açıklamada Erol Aydın’la ilgili şunları söyledi, "Erol Aydın hayatı bilen zorluklarını çekmiş, halkın içinden çıkmış olan birisidir. En önemlisi kendisini Sarıyer’e kanıtlamış dürüst bir adamdır. Binlerce kişinin gelip burada kendisine canı gönülden destek vermesi Sarıyer’in kendisini ne kadar kabullenmiş olduğunun bir göstergesidir.” Erenler, Erol Aydın’ın konuşmasıyla ilgili de, “Hak” diyen Yunus’un sevgisini, Mevlana’nın hoşgörüsünü, Pir Sultan Abdal’ın da dik duruşunu gözlemledim “diye konuştu.

fotogaleri.jpg
 
erolaydinmns.jpg

Bu haber toplam 9989 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
1 Yorum