Sporseverlerin buluştuğu gece

Sporseverlerin buluştuğu gece
Kireçburnu Spor Kulübü’nün Korupark İstanbul’da düzenlediği “Dayanışma Gecesi’nde çok sayıda sporsever bir araya geldi.

Kireçburnu Spor Kulübü Bahçeköy yolundaki Korupark İstanbul’da dayanışma gecesi düzenledi. Yoğun bir katılımın olduğu geceye Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Ali Düşmez, İlçe Spor Müdürü Namık Şişman, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, MHP İlçe Başkanı Erdal Çoban, Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Ayber, Belediye Meclis Üyesi Gökan Zeybek, AK Parti İl Genel Meclis Üyesi Aydoğan Cevahir, Sarı Platform Derneği Başkanı Mustafa Bakır, Reşitpaşa Spor Kulübü Başkanı Adnan Güven, Opr. Dr. Cengiz Tamer, İşadamı Orhan Koçyiğit ve çok sayıda davetli katıldı. Gecede kulübe katkıda bulunanlara teşekkür paleti takdim edildi.

Gecenin açılış konuşmasını yapan Kulüp Başkanı Yaşar Kalender, takımı bugüne kadar çalıştıran teknik adamlara teşekkür ederek, "Bu anlamlı gecede bizleri yalnız bırakmadığınız için yönetim kurulu adına hepinize çok teşekkür ediyorum. Kireçburnu Bayan Takımı'ndan U-15 Milli Takımı'na 2 futbolcu verdik. Belarus milli maçında formayı giydiler, biz bundan onur duyuyoruz" diye konuştu.

Bir zamanlar Beşiktaş’ta forma giyen kulüp yöneticilerinden Ferruh Ergin ise yaptığı konuşmada "Cumhurbaşkanlığı ve Türkiye Kupası kaldırdım. Sadece gençler spor yapsın diye maddi manevi katkı vermeye çalıştım. Dayanışma gecemize hoş geldiniz diyorum. Kulübümüze hizmet etmiş tüm kulüp yöneticilerimizi saygı, sevgi ve rahmetle anıyorum. Spora ve sporculara destek veren sizlerin önünde saygıyla eğiliyorum. Böyle bir gece yapmayı tasvip etmedim ama sporcularımızın antrenman yaptıkları sahaya Hazine tarafından 260 bin TL ecrimisil tahakkuk ettirildi. Biz bu paranın 50 bin TL'sini ödedik. Taksitlendirme yaptık ödemeye devam ediyoruz. Buradan sağlanacak geliri gidip Maliye'ye yatıracağız. Bize her türlü desteği veren Sarı Platform Derneği'ne herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

Ergin'in konuşmasının ardından Erkan Kalender, İsmet Aydın, Aydoğan Cevahir, Sarı Platform Derneği Başkanı Mustafa Bakır ve Sarıyer Belediyesi Başkanı Şükrü Genç'e plaket verildi. Daha sonra Şükrü Genç de gecede kısa bir konuşma yaptı.













Bu haber toplam 7188 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT