Spor Bakanı, Düşmez’i ziyaret etti

Spor Bakanı, Düşmez’i ziyaret etti
Spor Bakanı Suat Kılıç İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Düşmez’i ziyaret etti. 4 saat süren toplantıda spor masaya yatırıldı.

Spor Bakanı Suat Kılıç, Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ve Büyükşehir Meclis Başkan Vekili Göksal Gümüşdağ ile birlikte İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Ali Düşmez’i ziyaret etti. Amatör spor kulüplerine daha iyi hizmet verebilmek adına modernize edilen Orhan Saka Amatörler Evi’nde samimi bir havada geçen ve yaklaşık 4 saat süren toplantıda spora dair birçok konu masaya yatırıldı.



Bakan yenilenen binayı çok beğendi
Bakan Suat Kılıç’ı ve beraberindekileri modernize edilen Orhan Saka Amatörler Evi’ni gezdiren Başkan Düşmez çalışmalarıyla ilgili de bilgi verdi. Binanın yeni halini çok beğendiğini belirten Bakan Kılıç, başarılı çalışmaları ve amatör spor kulüplerine yaptığı katkılardan dolayı Başkan Düşmez’i tebrik etti. Amatör Spor Kulüplerine yönelik projelerinde bahseden Düşmez, projeleriyle ilgili de Bakan Kılıç’tan bir çok yeniliğin sözünü aldı.



Başkan Ali Düşmez misafirlerine yemek verdi
Bakan Kılıç daha sonra restorasyonu tamamlanan restoran bölümünde Başkan Ali Düşmez ve Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu üyeleriyle yemek yedi. Amatör spora daha nice yararlı tesisler kazandırılması temennisinde bulunan heyet Sarıyer’den ayrıldı.


Bu haber toplam 5840 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum