Siyasetçiler Orduluların pikniğinde buluştu

Siyasetçiler Orduluların pikniğinde buluştu
Sarıyer Ordulular Derneği’nin geleneksel piknik şöleni renkli görüntülere sahne oldu. Pikniğe siyasetçiler yoğun ilgi gösterdi. 

Merkezi Sarıyer Ayazağa’da bulunan Sarıyer Ordulular Derneği geleneksel hale getirdiği piknik şöleninin 5.sini düzenledi. Renkli anların yaşandığı şölene siyasetçiler de yoğun ilgi gösterdi.

Piknik şölenine; CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Ordu Milletvekili Seyit Torun, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Şişli eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, Kâğıthane Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Çakır, CHP Sarıyer İlçe Başkanı Mehmet Deniz, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, MHP Sarıyer İlçe Başkanı Ünsal Bilgiç, meclis üyeleri muhtarlar ve çok sayıdaki Ordulu katıldı.

ord2.jpg

Anneler gününü kutlayarak konuşmasına başlayan Dernek Başkanı Ali Yaman gelen misafirlere tek tek teşekkür ederek, hemşerilerinin birlik ve beraberliğini sağlamak ve güçlendirmek adına böyle programlarımız devam edeceğini söyledi.

ord1.jpg

Şükrü Genç ve Mustafa Sarıgül konuşma yaptı

Programda söz alan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç de anneler gününü kutlayarak dernek yönetimine böyle güzel bir organizasyona ev sahipliği yaptığı için teşekkür etti. Şişli önceki dönem Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül konuşmasında, dernek başkanına teşekkür ederek Orduluların kendisinde yerinin ayrı olduğunu söyledi. Sarıgül, Birlik beraberliğin çok önemli olduğunu söyleyerek, “Tüm annelerimizin gününü kutlayarak ellerinden öpüyorum” dedi.
Ordu’dan bu program için gelen Ordu Milletvekili Seyit Torun ise konuşmasında “Dernek yönetimini canı gönülden tebrik ederim. Ordulular İstanbul’da çok güzel programlara ev sahipliği yapıyor ve güçlerini daha fazla gösteriyorlar. Şu zor günlerde bu etkinliklerle birlik beraberliğimize katkı yapan derneğe teşekkür ederim” dedi.

ord3.jpg

Oflu Ali fıkralarıyla güldürdü

Şenlik havasında geçen piknikte fıkralarıyla tüm dünyaya ün salmış Oflu Ali sahneye çıkarak tüm misafirlere çok eğlenceli atmosfer yaşattı. Şarkılar, türküler, davul ve zurna hediye çekilişlerinde yapıldığı günde üyeler doyasıya eğlendi.  Yapılan ağalık seçiminde Hayrettin Yücedağ 2017 yılı ağası seçildi.

Bu haber toplam 3716 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT