Sivas’ta ormanda kaybolan Ersin Şahin’in annesi bulundu

Sivas’ta ormanda kaybolan Ersin Şahin’in annesi bulundu
Gittiği piknikte ormanlık alanda kaybolan CHP Sarıyer Belediye Meclis Üyesi ve Sarıyer Spor Kulübü Asbaşkanı Ersin Şahin’in annesi Arife Şahin bulundu.

Sivas'ın Suşehri ilçesinde gittiği piknikte ormanlık alanda kaybolan CHP Sarıyer Belediye Meclis Üyesi ve Sarıyer Spor Kulübü Asbaşkanı Ersin Şahin’in annesi Arife Şahin çocukluğunu geçirdiği yaylada bulundu.

Sarıyer’in sevilen siyasetçilerinden ve Sarıyer Spor Kulübü Asbaşkanı Ersin Şahin’in annesi Arife Şahin (70)  Sivas'ın Suşehri ilçesine bağlı Yaygınsöğüt köyünde ailesiyle gittiği piknikte mantar toplamak için girdiği ormanlık alanda kayboldu. Pazartesi saat 14.00 sıralarında mantar toplamak için ormanlık alana giren Şahin, geri dönmeyince endişelenen yakınları çevrede arama yaptı. Sonuç alınamayınca jandarma ekiplerine haber verildi. Bölgede jandarma ekiplerince arama başlatıldı. Arama çalışmalarına İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ekipleri ve köylüler de katıldı. Haberi alan Ersin Şahin, akrabaları ve yakın dostları da gece İstanbul’dan Sivas’a gitti.

sahin-ic1.jpg

Annesine kavuşan Ersin Şahin büyük bir sevinç yaşadı

Gece boyunca bir türlü bulunamayan Arife Şahin’den sevindiren haber sabah saatlerinde geldi. Şahin, kaybolduğu bölgeden yaklaşık 10 km ileride bulunan ve çocukluğunu geçirdiği yaylada bulundu. Geceyi ormanda bir taşın üzerinde uyuyarak geçiren Arife Şahin’in sabah erken saatlerde çocukluğunun geçtiği yaylaya kadar yürüdüğü öğrenildi.

Annesine kavuşan Ersin Şahin ve ailesi büyük bir sevinç yaşadı. Arife Şahin’in sağlık durumunun gayet iyi olduğu öğrenildi.

Sarıyer Manşet olarak Ersin Şahin ve ailesine geçmiş olsun diyoruz.

Kaynak:SARIYER MANŞET

Bu haber toplam 5062 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT