Sivaslılardan Şükrü Genç'e destek açıklaması

Sivaslılardan Şükrü Genç'e destek açıklaması
Sarıyer Sivaslılar Derneği'nin ve Sarıyer’deki Sivaslı İlçe ve Köy Dernekleri’nin yöneticilerinden Sarıyer Belediye Başkanı ve Adayı Şükrü Genç’e destek açıklaması. 

Sarıyer’de yaşayan Sivaslılar SRT TV’de canlı yayınlanan “Ercan ile Dik Oyna” programında Yaşar Kemal Kültür Merkezi'nde bir araya geldi.

Sarıyer Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Şükrü Genç’in de konuk olduğu programa (SASİDER) Sarıyer Sivaslılar Derneği ‘nin ve Sarıyer’deki Sivaslı İlçe ve Köy Dernekleri’nin yöneticileri de izleyici olarak katıldı.

Şükrü Genç’in listesinde yer alan Sivaslı Meclis Üyesi Adayı Nadir Günday, Ersin Şahin, Gülbin Yüce, Ali İhsan Özdemir ve Taylan Yıldız’ın da tanıtıldığı gecede tek tek söz alan dernek yöneticileri 31 Mart yerel seçimleri öncesi Şükrü Genç’e destek açıklaması yaptı.

sivas-ic4.jpg

Şükrü Genç hep Sivaslıların yanında oldu

Programda söz alan dernek yöneticileri, “10 yıllık belediye başkanlığı döneminde hiçbir talebimizi geri çevirmedi, düğünümüzde, cenazemizde, festivallerimizde sürekli yanımızda oldu. Şükrü Genç’i sadece bir belediye başkanı olarak değil, Sivas’ın ve Kelkit Vadisi’nin bir abisi ya da kardeşi olarak görüyoruz. Kadrolarını oluştururken de bizlere verdiği değeri ortaya koyuyor. Hizmet ederken hiç kimseyi de ayırmadan, Sivaslılara ve Kelkit Vadisi’ne de verdiği değerden dolayı Şükrü Genç’e teşekkür ediyoruz. 31 Mart yerel seçimlerinde de hemşerimize desteğimiz tam olacak. Meclis üyesi adayı gösterilen tüm hemşerilerimize de başarılar diliyoruz” şeklinde açıklamalar yaptılar.

sivas-ic1-001.jpg

Programda Şükrü Genç’te türkü söyleyip, katılımcılarla birlikte horon oynadı.

sivas-ic3-001.jpgsivas-ic2-001.jpg

Kaynak:SARIYER MANŞET

Bu haber toplam 4250 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT