Sivaslılar seçim öncesi bir araya geldi

Sivaslılar seçim öncesi bir araya geldi
Sarıyer’de yaşayan Sivaslılar Bosfor Domani Restoran’da düzenlenen kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Sivas Milletvekili Ali Turan’ın da katıldığı toplantıda Sivaslı aday adayları tanıtıldı.
Sarıyer Sivaslılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği’nin, Bosfor Domani Restoran’da düzenlendiği kahvaltılı toplantıda, Sivaslılar bir araya geldi.

Kahvaltıya; AK Parti Sivas Milletvekili Ali Turan, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir, AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Aday Adayı Nurettin Çelik, Salih Güzel ve Selami Uzun, CHP Sarıyer Belediye Başkan Aday Adayı Erol Aydın ve Ali İhsan Özdemir, AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Aday Adayı Sadi Özata, AK Parti Üsküdar Belediye Başkan Aday Adayı Behlül Ünver, Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcısı Latif Coşar, Sivas Platformu Başkan Yardımcısı İsmail Karabiber, Sivaslılar Eğitim Kültür Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Abdurrahman Yeşilyurt, AK Parti Suşehri Belediye Başkan Aday Adayı Fazlı Yüksel, Gölova Belediye Başkan Aday Adayı Kadir Şahin, CHP Beşiktaş Belediye Meclis Üyesi aday adayı Kenan Demir, MHP Sarıyer Meclis Üyesi Aday Adayı Serdar Doğan ve Hikmet Öztürk, AK Parti Sarıyer Belediye Meclis Üyeleri Hüseyin Coşgun, Ahmet KuzpınarCemil Özbalta ve Sarıyer Bağımsız Belediye Başkan Adayı Hilmi Kılıç katıldı.

fotogaleri.jpg

Derneğin yeni başkanı İlknur Arı oldu
Geçtiğimiz hafta yapılan genel kurul toplantısında Sarıyer Sivaslılar Dernek Başkanlığına seçilen İlknur Arı da yaptığı konuşmada hemşerilerine teşekkür ederek, “Sarıyer’deki Sivaslı hemşerilerimizi bir araya getirmek için var gücümüzle çalışacağız ” dedi. Toplantıda konuşma yapan Sivaslılar Eğitim Kültür ve Yardımlaşma Derneği Genel Başkanı Abdurrahman Yeşilyurt ile Sivas Platformu Başkan Yardımcısı İsmail Karabiber yaklaşan yerel seçimlerde Sivaslı aday görmek istediklerini belirterek, aday adayı ola hemşerilerine destek olacaklarını açıkladılar.
 
Toplantıda tüm siyasi partilerden aday adayı olan Sivaslılar yaptıkları birer konuşmayla kendilerini hemşerilerine tanıtma fırsatı buldu. 

Sivaslılar seçim öncesi bir araya geldi galerisi resim 31

Ali Turan, “Tüm hemşerilerimin emrindeyim”
Hatıra fotoğrafı çekimi öncesi kapanış konuşmasını yapan Ak Parti Sivas Milletvekili Ali Turan ise şu şekilde konuştu; “Bu derneklerin çok güzel hizmetler yaptığına inanıyorum. İstanbul’da sosyal ve kültürel faaliyetler gösteriyorlar. Ben kendilerini kutluyorum. Burada seçilecek hemşerimiz kim olursa olsun, Sivaslı olsun, biz onların emrine amade olacağız. Sarıyer’de belediye meclis üyeliği yaptım. Sivas hepimiz için çok önemli ama Sarıyer de benim için çok önemli. Çünkü burada anılarımız var baktığım her yerde Cemil Özbalta’yı görüyorum, gazeteci kardeşlerimi görüyorum. Burada her sokakta mutlaka bir emeğimiz ve insanlarla sohbetimiz var. Bizim farklılığımız bizim zenginliğimiz. Bizim siyasi partilerimiz farklı olabilir. Ama Sivaslılık ve Sarıyerlilik bizim için önemli, İstanbul’daki Sivaslılık önemli. Sarıyer’de yaşayan herkes hemşeri. Bizim burada birlik olmamız lazım. Allah bu birliğimiz ve beraberliğimizi bozmasın ve daim olsun. Ankara’ya geldiğinizde partiniz her ne olursa olsun kimliğinizde Sivas yazıyorsa emrinize amadeyim.”

Bu haber toplam 9653 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
3 Yorum