Şişli Etfal Sarıyer’e taşınıyor!

Şişli Etfal Sarıyer’e taşınıyor!
Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin Sarıyer Çayırbaşı ve Seyrantepe’de yer alan 2 ayrı hastaneye taşınması planlanıyor.

Çayırbaşı’ndaki hastaneye taşınma faaliyeti 11 Haziran’dan itibaren başlayacak. Kadın hastalıkları ve doğum, çocuk hastalıkları ve sağlığı ile ve çocuk cerrahisi kliniklerine 11 Haziran itibarıyla Sarıyer-Çayırbaşı Hastanesi binasına taşınması ile ilgili yazı tebliğ edildi. Seyrantepe’ye taşınma ise kasım ayında olacak.

İstanbul İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, 3 Mayıs’ta yaptığı açıklamada şu ifadelere yer vermişti: “Binalarımız fiziki anlamda yetersiz. Seyrantepe’de çok lüks ve altyapısı kuvvetli bir hastane yapılıyor. Sarıyer’de bitirdiğimiz bir hastanemiz daha var. Bazı kliniklerin bazı bölümlerini de oraya nakledeceğiz. Vatandaşlar tedirgin olmasın, Şişli Etfal’i kültür olarak aynı şekilde devam ettireceğiz, bu bölgede sağlık hizmeti sunmaya devam edeceğiz. Tarihi misyonunu, mirasını yaşatacak ve yeni yüzüyle dünyaya örnek bir proje hazırlıyoruz.”

Bu haber toplam 12908 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum