Sezayi Çimen’den meclis için ilk adım

Sezayi Çimen’den meclis için ilk adım
AK Parti Beyoğlu İlçe Başkan Yardımcısı ve Beyoğlu Erzurum Vakfı Başkan Vekilli Sezayi Çimen, Belediye Meclis Üyeliğine müracaat etti...
Mart 2014 Yerel Seçimlerinde AK Parti’den Beyoğlu Meclis Üyesi Aday Adaylığı için müracaat eden Sezayi Çimen, başvuru dosyasını beraberindeki heyetle birlikte AK Parti İlçe Başkanı Rüstem Dindarol’a teslim etti.
 
Evrakları teslim alan İlçe Başkanı Rüstem Dindarol; “Partimizin kurulduğu yıldan bugüne kadar birlikte Beyoğlu’muzun geleceği için hizmet ettiğimiz Sezayi Çimen kardeşime adaylığı hayırlı uğurlu olsun. Hak ettiğine inandığım yol arkadaşlarımdan biridir” dedi.
 
Sezayi Çimen ; “2002 yılında sandık başkanı olarak başladığım bu yolda bir çok görev aldım,hiç ara vermeden tam tamına 12 yıl bir fiil hizmet ettim,yeni süreçte içinizden bir kardeşiniz olarak meclis üyeliği görevine talibim. Bu isteğimi bugün beraberimdeki heyetle birlikte resmi olarak başvurmanın mutluluğunu yaşamaktayım” dedi.

Sezayi Çimen adaylık başvurusu

Sezayi Çimen Kimdir?
“1975 Yılında Erzurum’un İspir İlçesi Cennetpınarı Köyünde doğdum. İlkokulu Köy okulunda, Ortaokulu Antakya’da tamamladıktan sonra,1993 yılında Kasımpaşa lisesini bitirdim. 1999 yılında Anadolu üniversitesi iktisat fakültesini bitirdim. 
 
AK Partide, 2002 yılında Beyoğlu Küçükpiyale mah. Sandık başkanlığıyla başladığım siyasi faaliyetlerime, hiç ara vermeden , 2003-2004 arası K.piyale mah. kurucu gençlik kolu başkanlığı, 2004-2006 arası K.piyale Mah. Teşkilat başkanlığı, 2006-2009 İlçe Yönetim Kurulu Üyeliği, 2009-2013 İlçe Halkla İlişkiler Birim Başkanlığı yaptım. 
Aile firmamız olan Çimen Gıda ve İnşaat LTD. ŞTİ.nin Yönetim Kurulu Başkanlığını ve 2008-2012 yılları arası sahibi olduğum Bilgesu anaokulunun idareciliğini yaptım. Hala aile firmamızda idarecilik yapmaktayım. 

2006-2008 yılları arası Erzurum Pazaryolu Cennetpınarı Köyü Dernek Başkanlığı, 2008-2013 Beyoğlu Erzurum Vakfı Başkan Vekilliği, İSPA-DER istişare  kurulu üyeliği, Maltepe Erzurumlular Vakfı İstişare kurulu üyeliği,  İstanbul İl STK Platform Kurucu yönetim kurulu üyeliği, Beyoğlu Kent Konseyi İcra kurulu üyesi ve Kent Konseyi kültür sanat kurulu başkanlığı yanı sıra, İlktohum Derneği Bşk. Yardımcılığı, İSEDER Beyoğlu şube Başkanlığı, YETKİM  Derneği tanıtım ve medya başkanlığını sürdürmekteyim. Habername haber sitesi, İlktohum ve Çoruh yaşam dergileri köşe yazarlığı ve yayın kurulu üyeliği, Boğaziçi Gündem gazetesi haber müdürlüğü yapmaktayım. Genç Erzurumlu İşadamları Platformu (ERGEP) Kurucu Üyesiyim. İyi bir blog, facebook ve twitter kullanıcısıyım. Evli ve iki kız babasıyım”. diye özetledi

Bu haber toplam 8510 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT
1 Yorum