Sevim Yalınkılıç: Barış mücadelemizi engelleyemeyecekler

Sevim Yalınkılıç: Barış mücadelemizi engelleyemeyecekler
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na, Ankara’nın Çubuk ilçesinde katıldığı şehit cenazesinde gerçekleştirilen saldırıyla ilgili CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç açıklama yaptı.

İşte Sevim Yalınkılıç'ın açıklaması:

BARIŞ VE HUZUR MÜCADELEMİZİ ENGELLEYEMEYECEKLER

Cumhuriyet Halk Partisi olarak verdiğimiz huzur, barış ve ülkenin refah içinde yaşama mücadelemiz bugün Ankara Çubuk’ta alçakça ve haince bir saldırıya uğramıştır.

Ankara Çubuk’ta şehit cenazesine katılan Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan hain planlı saldırı huzurumuza ve barış içinde yaşama mücadelemize yapılmış bir saldırıdır.

Bu saldırının sorumluları ülkede ayrıştırıcı dil kullanıp Cumhuriyet Halk Partisini, Genel Başkanımızı hedefe koyan açıklama yapanlardır. Bu planlı saldırının sorumluları gazetelere atılan kin ve nefret tohumunu eken manşetlerdir. Bu planlı provakasyonun sorumluları ülkemizde karışıklık yaratarak emellerine ulaşmak isteyenlerdir.

Yılmayacağız, korkmayacağız, geri adım atmayacağız, dün nasıl ülke için, ülkenin geleceği için, huzuru ve barışı için mücadele ettiysek, bugün de sağduyumuzu kaybetmeden, mücadelemizi büyüterek devam edeceğiz. Provakasyona gelmeyeceğiz, bizi bölmek isteyenlere fırsat yaratmayacağız. 

Ülkenin her bir bireyini kucaklayan anlayışımızdan ve Atatürk’ün çizdiği “yurtta sulh dünyada sulh” anlayışından hiç ayrılmadan yürümeye ve bu anlayışı tüm ülkede büyütmeye devam edeceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın.

Genel Başkanımıza yapılan bu hain saldırıyı kınarken, tüm partililerimizi sağ duyulu olmaya davet ediyoruz. Saldırının her açıdan aydınlığa kavuşturulup yargı önünde tüm sorumlularının gerekli cezaları almasını bekliyoruz.

Sevim Yalınkılıç
CHP Sarıyer İlçe Başkanı

Bu haber toplam 2922 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT