Sevgi Atalay kimdir?

Sevgi Atalay kimdir?
Sarıyer Belediye Başkan Yardımcısı Sevgi Atalay'ın özgeçmişi., biyografisi...

1970 yılında Sivas'ın Kangal ilçesinde doğan Sevgi Atalay İlköğrenimini Sarıyer Şükrü Naili Paşa İlköğretim Okulu'nda, ortaokulu Sarıyer İlköğretim Okulu'Nda, lise öğrenimini ise Sarıyer Vehbi Koç Vakfı Lisesi'nde tamamlamış, sonrasında Yıldız Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama bölümünde lisans eğitimini tamamlamıştır.

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü'nde Planlama biriminde Birim Sorumlu, İmar Müdür Yardımcısı, İmar Müdürü görevinde bulunmuştur.

2010 yılında Sarıyer Belediyesi İmardan Sorumlu Teknik Başkan Yardımcılığı görevine atanmıştır.

Sarıyer Belediyesi'nde İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü, Gecekondu ve Sosyal Konutla Müdürlüğü ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü'nden sorumlu olarak görevine devam etmektedir. Atalay aynı zamanda 3 No'lu Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu üyesidir.

2007'de Sarıyer Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı seçilmiş ve kadın meclisinde üçüncü dönem başkanlığını devam ettirmektedir. Sevgi Atalay 2012-2014 yılları arasında kısa adı SASİDER olan Sarıyer Sivaslılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı görevinde bulunmuştur.

Sevgi Atalay evli ve iki çocuk annesidir.

Bu haber toplam 32435 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
1 Yorum