Şems Çakıroğlu, Sedat Özsoy’u tebrik etti

Şems Çakıroğlu, Sedat Özsoy’u tebrik etti
Yerel seçimlerde AK Parti’den aday adayı olan Şems Çakıroğlu, adaylığı açıklanan Sedat Özsoy’u tebrik ederek, “Hep beraber çalışarak Sarıyer’i yine kazanacağız” dedi.

KADİR TOPBAŞ VE SEDAT ÖZSOY’UN GÜÇBİRLİĞİYLE SEÇİMİ KAZANACAĞIZ

Çakıroğlu açıklamasında, “Bilindiği üzere AK Parti Genel Başkanlığı, Sarıyer Belediye Başkanlığı’na Sayın Sedat Özsoy’u aday göstermiştir. Kendilerini tebrik ediyor, hayırlı olmasını temenni ediyorum. AK Parti’nin hizmet edenleri olarak hep birlikte seçimlere hazırlanacağız. Ve üstün bir başarı ile Sarıyer Belediye Başkanlığını halkımızın yüksek teveccühü ile yine kazanacağız. AK Parti İl ve İlçe Başkanlığı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın Kadir Topbaş ve Sarıyer Başkan Adayımız Sayın Sedat Özsoy’un güç birliğiyle seçim çalışmalarını yürüteceğiz” ifadelerini kullandı.
 

EKİBİMLE BİRLİKTE AYNI ŞEVKLE ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ

“Ekibimle birlikte ben de 30 Mart sabahına kadar her zamanki şevk ve gayretimle AK Parti’nin ilkeleri, Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın direktifleri doğrultusunda siyasi çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Görevimizi hakkıyla yerine getirmenin kararlılığı içinde olacağız. Partimizin cefakâr, fedakâr, azimli, çalışkan değerli üyeleri ile birlikte azmimizle ve gayretimizle yükleneceğiz. Bu zorlu koşuda hep beraber olacağız. Kader birliği anlayışıyla hareket edeceğiz.”
 

SARIYER AK PARTİ İLE YENİ DÖNEME MERHABA DİYECEK

Seçimleri AK Parti’nin kazanacağını ifade eden Çakıroğlu, “Sarıyer, AK Parti’li bir belediye olarak yeni döneme merhaba diyecek. Tüm toplumu kuşatan ve kucaklayan bir yönetim anlayışını Sarıyer’e hâkim kılacağız. Başarıyı, vizyonu ve eserleri bu kente hep beraber kazandıracağız. Ben aşk ile yola çıktım. Aynı aşk ve heyecanla devam edeceğim. Elele, gönül gönüle bu yarışı birinci bitireceğimize inanıyorum” dedi.
 
Şems Çakıroğlu, resmi web sitesinden yaptığı açıklamada, aday adaylığı sürecinde kendisini destekleyen herkese de teşekkür etti. Çakıroğlu, “Şahsıma gösterdikleri itimat ve teveccühten dolayı, hangi siyasi partiye gönül vermiş olursa olsun, sevgili Sarıyer Halkına teşekkür ediyorum. Sarıyer Belediye Başkan Adaylığı yarışına giren saygıdeğer dostlarıma gösterdikleri samimi ve ilkeli duruştan dolayı takdirlerimi sunuyorum. Bu süreçte bizlere her türlü desteği veren AK Parti İstanbul İl Başkanlığı’na ve AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’na şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Bu haber toplam 3200 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT