Şehit Üsteğmen Uğur Taşçı adına futbol turnuvası düzenlendi

Şehit Üsteğmen Uğur Taşçı adına futbol turnuvası düzenlendi
Şehit Üsteğmen Uğur Taşçı adına düzenlenen minikler futbol turnuvasına katılan 180 sporcu turnuvaya kitap okuyarak başladı.

Sarıyer Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğü, Şehit Üsteğmen Uğur Taşçı adına futbol turnuvası düzenledi. Şehidin kendi adının verildiği Ferahevler’deki spor tesislerinde düzenlenen minikler futbol turnuvasına 8 takım olmak üzere toplamda 180 sporcu katıldı. Etkinlik; pazar sabahı saat 10.00’da “Beden için spor ne ise, zihin için okumak o’dur” sloganıyla tüm sporcuların kitap okumasıyla başladı. Daha sonra turnuvaya katılan 8 takımın kendi aralarındaki maçlarla devam etti. 

Turnuvayı, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in yanı sıra Belediye Başkan Yardımcısı Nadir Günday, Sarıyer Belediye Meclis Üyeleri  Ersin Şahin, İrfan Sandıkçı, Nazmi Kabiloğlu, Ali Görgülüer, Ayhan Gedik, Mehmet Yıldız ve Spor İşleri Müdürü Sibel Aki Helvacıoğlu, mahalle muhtarları ve spor kulübü yöneticileri izledi. Belediye Başkanı Şükrü Genç, Şehit Üsteğmen Uğur Taşçı’nın anısına düzenlenen turnuvaya katılan tüm takımlara ve sporculara teşekkür etti.

kitap5.jpg

Turnuvanın sonunda Derbentspor, Tarabya Altınordu, Ferahevler Beşiktaş, Kireçburnuspor, Sarıyer Gençlik, Çayırbaşıspor, Arıköyspor ve Galatasaray Sarıyer takımları kupalarını Belediye Başkanı Şükrü Genç ve Başkan Yardımcısı Nadir Günday’ın elinden aldı. Katılan tüm sporculara da günün anısına madalya verildi.

kitap1.jpgkitap2.jpgkitap3.jpgkitap4.jpgkitap6.jpgkitap7.jpg

Bu haber toplam 11198 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT