Şehidin acı haberi Sarıyer'e düştü

Şehidin acı haberi Sarıyer'e düştü
Hakkari’nin Yüksekova ilçesinin Dağlıca bölgesinde PKK’lılarla çıkan çatışmada şehit düşen Tunahan Kartal’ın Büyükdere’den Mehmet Kartal’ın oğlu olduğu öğrenildi.

Hakkari’nin Yüksekova ilçesinin Dağlıca bölgesinde PKK’lı teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada uzman çavuş Tunahan Kartal şehit oldu. Şedihin Büyükdere’deki Karadeniz Et Lokantası‘da garson olarak çalışan Mehmet Kartal’ın oğlu olduğu öğrenildi.

Askeri yetkililer tarafından Piyade Uzman Çavuş Tunahan Kartal'ın acı haberini alan Zonguldak'taki annesi ve Sarıyer’deki babası yasa boğuldu.  Kozlu ilçesine bağlı Topbaşı Mahallesi'nde yaşayan anne Bağdagül Bozkurt'a (49), oğlunun şehadet haberi, Kaymakam Ahmet Karakaya ve İl Jandarma Alay Komutanı Jandarma Albay Haluk Selvi tarafından verildi. Haberi alan anne Bozkurt'a, sinir krizi geçirmesi üzerine sağlık ekipleri müdahale etti. Türk bayrağı asılan şehidin evine, komşuları ve yakınları gelmeye başladı.

Şehidin babası Sarıyer’de yaşıyor

Bu arada baba Mehmet Kartal'ın, İstanbul'un Sarıyer ilçesinde ikamet ettiği ve askeri yetkililerin haber verdiği öğrenildi. Şehit Tunahan Kartal'ın bekar olduğu ve iki yıldır Piyade Uzman Çavuş olarak görev yaptığı bildirildi. Şehidin Zonguldak’ta toprağa verileceği belirtildi.

Bu haber toplam 6042 defa okunmuştur
HABERE YORUM KAT