Sedat Özsoy'dan gövde gösterisi!

Sedat Özsoy'dan gövde gösterisi!
Sedat Özsoy, tüm mahallelerde olduğu gibi Sarıyer Merkez'de de yoğun bir ilgiyle karşılandı.

AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy, Cuma Namazını Sarıyer Merkez Camisi’nde kıldıktan sonra esnafı ziyaret etti. Özsoy, tüm mahallelerde olduğu gibi burada da yoğun bir ilgiyle karşılandı.

gezi2.jpg

 
İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir ile birlikte Sarıyer Merkez esnafını gezen AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy’un etrafında yoğun bir kalabalık oluştu. Birçok Sarıyerli Özsoy’a sarılarak sevgi gösterisinde bulunurken, yolun kenarında bekleyen birçok kişi de meraklı gözlerle Özsoy’un etrafında oluşan yoğun kalabalığı izledi. Bazıları ise hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi. Özsoy’a ilgi gösterenler aranda CHP’liliği ile bilinen kişilerin olması da dikkatlerden kaçmadı. Bazı esnaflar, “Büyük başkan artık özlem bitiyor. Sen neredeysen biz de oradayız” diyerek Özsoy'a destek mesajı verdi.
 
gezi3.jpg
 

Şükrü Genç’in tetikçi gazetesi ise skandala imza attı

Sarıyer’de yaklaşık 10 gündür Sedat Özsoy’a karşı bu tür olumlu gelişmeler yaşanırken, CHP kanadında ise tam bir panik yaşanıyor. Öyle ki; Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in finanse ettiği yandaş medya sırf 'Sedat Özsoy’u yıpratacağım' diye gazeteciliği ayaklar altına alacak bir habere imza attı. Sarıyer’in sevilen ve saygın diş hekimi Eral Aydın’ın ismini kullanarak yalan bir haber yaptı. Eral Aydın’ın Sedat Özsoy’a bağırarak protesto ettiğini yazan gazete bu davranışıyla büyük tepki topladı.
 
gezi4.jpg
 

Eral Aydın: “Sedat Özsoy benim canım ciğerim”

Sarıyer Manşet Genel Yayın Yönetmeni Vedat Özdemir’e konuşan Eral Aydın, kendisi hakkında yazılan haberi yalanlarken, “Böyle terbiyesizlik olur mu? Sedat Özsoy benim canım ciğerim dostumdur. Ben ona hakaret edecek bir şey söyler miyim? Sedat Bey'i yıpratmak için bana atılan bir iftiradır. Bu gazetecilik değildir. O gazeteyi dava edeceğim” diye konuştu.
 
gezi1.jpg
 
gezi5.jpg

Bu haber toplam 10464 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT
2 Yorum