Sedat Özsoy İstinye'yi fethetti!

Sedat Özsoy İstinye'yi fethetti!
İstinye’de esnaf ve dernekleri ziyaret eden AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy, büyük bir ilgiyle karşılandı.
AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Sedat Özsoy seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Özdemir ile birlikte İstinye esnafını ve burada bulunan dernekleri ziyaret eden Sedat Özsoy, halk tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. İstinye’deki Çarşı esnafını tek tek ziyaret eden Özsoy’u karşılarında gören vatandaşlar sarılarak sevgi gösterisinde bulundu. Özsoy, yoldan geçenlere de karanfil dağıtarak destek istedi.
 
istinye3.jpg
 
Sedat Özsoy daha sonra Rize Yiğitler Köyü Derneği, Rize Yemişlik Köyü Derneği, Rize Elmalı Köyü Derneği, İstinyeliler Derneği’ni ziyaret etti.

Derneklerde ilgiyle karşılanan Özsoy yöneticilerden sıkıntılarını dinledi. Bir yöneticinin derneklere hem gelir getirici ve hem de toplantı yapabilmeleri için yer talep etmesi üzerine Özsoy, “İstinye’de bir kültür merkezi projemiz var. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Kadir Topbaş ile birlikte hep beraber çok güzel hizmetlere imza atacağız. Siz hiç merak etmeyin” diye cevap verdi.
 
istinye5.jpg

istinye4.jpg

istinye2.jpg

istinye1.jpg

istinye6.jpg

Bu haber toplam 7513 defa okunmuştur
Etiketler :
HABERE YORUM KAT